Pozitifanne1 Hanimlar 168 boyunda 70 kgyum aldığım tahtlar hep biraz uuzn geliyor bana toparlayıcı kullanıp memnun kaldığınız tayt önerisinde bulunabilir misiniz.boyle başkalarında görüyorum simsiyah tam bilekte işte öyle istiyorum😁
BeH16 Pozitifanne1 herita herita herita! İlkimkutval’den görmüştüm. Aldım. Bütün kış üzerimdeydi neredeyse. Çok aşırı memnunum 🙏
Taze1mom Pozitifanne1 trendyolmillanın taytları tam olur bence ben 165im bir tık uzun geliyor bana sana tam olur gibi
karsiyakalianne BeH16 onun için bazı yorumlarda kalın çorap gibi diye okumuştum o yüzden cesaret edemedim, yapısı nasıl sizce?
Morlahana BeH16 Elisa12 Heritayi kısa şeylerle giyebilir miyim yani önümü belli edermi anlatamadım ama🙈
karsiyakalianne Elisa12 ben biraz daha kalıp gibi taytlar seviyorum, millanin taytini denediyseniz eğer o tarzda mi acaba?
BeH16 karsiyakalianne yok asla iç belli etmiyor. Ben giyemem öyle tayt zaten çorap gibi. Yani pantolon kadar kalın değil elbette ama asla hiçbir hat belli etmiyor. Dediğim gibi 1.60 a maalesef 60 kiloyum. Etli butlu biriyim yani 🤦🏻♀️ Beni toparladı.
Elisa12 karsiyakalianne karsiyakalianne millanınkini demedim ama bu tayt efsane kalıp gibi duruyor ben tayt konusunda çok seçiciyimdir iyiki almışım diyorum yani diğer taytlar gibi esnek değil likrası var ama bu çok güzel🥰
BeH16 Morlahana ben de 60 kiloyum göbek de var popo da maalesef 🤦🏻♀️ Kısa tunikle giyebildiğim tek tayt. Asla belli etmiyor. Sweat altına tayt çok severim asla giyemezdim. Bu sene hep heritayla gezdim hatta 60 yaşında 59 kilo annem ona da aldım 😂 onu da toparladı. 😂 tabi o pant içine giyiyor ama çok rahat