Mom356 HappyKids Ee ben geçen sene Şubat ayından beri burdayım hiç modaratör olmadım burda herkes beni tanır kimseye sataşmışlıgım bile yok herkese elimden geldiğince yardım ederim bilgi veririm 😢
Karabiber57 HappyKids nasıl olunuyor en merak ettiğim konu bu birkere forum kuralları paylaşmıştınız orada yazıyordu tıkladığımda açılmadı anasayfaya attı
Mom727272 HappyKids happy mom ve happy kids uygulamalarını tek bir uygulamada birleştirip aynı kullanıcı adıyla giriş yapabilme imkanı için üst yönetim varsa onlara baskı yapardım. :D mesela ana ekranda üstte happy mom altta happy kids
Mom091 HappyKids ya harikasınız siz😁😁😁 havuzu nereye yapacaksın? Kolluklarımı alıp geliyorum. Tam ortaya yap epeyde büyük olsun anca sığarız😁 @nursocum
uykucukoala HappyKids üyelere yorum silme ve istediğinde isim değişebilme hakkını verirdim birde engellenenleri hiç bi şekilde görmeme
Gari_de_Gari nursocum hehh sende mi yaaa bende istiyom kafamda şimşekler çaksın ama 😩 hayırlı Uğurlu olsun 💜
Asilturk HappyKids Burası cok kapsamlı bir platform ilk yapacagım sey örnegın bır cok anne kaynana vs tarzı baslıklardan hoslanmıyor bunları arşivle yada gizle gibi birsey yapardım hem acan linçlenmezdi hem görmek istemeyen görmezdi 🤷🏻♀️
41esra HappyKids yetenek sizsinize çıkıp ”Acun abey meraba ben Happy kidsten geliyom moderatörüm”demek isterdim