Organikumos HappyKids gerçekten yardım talep eden amacı boş sohbet olmayan kişilerin postlarını yukarılara çekmek elimden gelebilirse tabi 😊
HappyKids Zekimurendebizigorecekmi Bunu yapıyoruz aslında. Siz bize mail atıyorsunuz aramızda randevulaşıyoruz sonra hesabımızdan post açıp sizi davet ediyoruz siz de soruları cevaplayabiliyorsunuz.
Mom080 HappyKids anama anacım ben mod oldum artık hem de 23 Nisan gelmeden demek için olmak isterdim 😁 şaka bir yana özel tartışma olayına çözüm bulmak isterdim
oykusilan @HappyKids sanırım şu sosyal medya takipleşmesi yasağını kaldırırım çünkü cok tatli ve normalde görüşmek istediğimiz anneler var. B
Vanilya HappyKids Birde sayın ilgili ben happykids in tarihçesini merak ediyorum çok. Kim acaba kurdu? Fikir nerden çıktı? Çok iyi olmuş ama yani. Çok iyi fikir🥰
Mom356 HappyKids Ee ben geçen sene Şubat ayından beri burdayım hiç modaratör olmadım burda herkes beni tanır kimseye sataşmışlıgım bile yok herkese elimden geldiğince yardım ederim bilgi veririm 😢
Karabiber57 HappyKids nasıl olunuyor en merak ettiğim konu bu birkere forum kuralları paylaşmıştınız orada yazıyordu tıkladığımda açılmadı anasayfaya attı
Cheerfulmom HappyKids Önce güzel bir bahar temizliği ardından da çeyizlik dantellerimi sererdim 💃🏻 Vaadlerim moderatör olduktan sonrada 😎
mathematician HappyKids Postu açan kişinin istediği zaman postu silebilmesini sağlardım. Bence bu olmalı.
Mom091 HappyKids ya harikasınız siz😁😁😁 havuzu nereye yapacaksın? Kolluklarımı alıp geliyorum. Tam ortaya yap epeyde büyük olsun anca sığarız😁 @nursocum