Nurguven 1prens1prensesannesii hanımefendi kendini bişey sanıyor yurtdışındaysanız bizim işlerimize karışmayın please daha bugün yolculık yaotım hadi yolunuzaaa
1prens1prensesannesii Nurguven 😂aynen öyle önce orayı halletsin. Bende geldim memlekete hemde özel araçla otobüs vs de değil hani nerede yasak 😂😂
Nurguven 1prens1prensesannesii böyle bilmiş konuşmalar ne biçim polis demek enirvaki konuşmalar hastayım böyle insanlara . İyi günleriniz olsun🥰
1prens1prensesannesii Pepito haha diyene bak.. Oku!!! Demek ne demek acaba? Resmen emir kipi.. Emri vaki… Ha bu arada nasıl polismiş diyorsun ya al Bi haber daha sana https://hizliresim.com/eJCg4Z İyi takip et.
Melll Nurguven çok teşekkürler harika cevap oldu ee o zaman bu şehirlerarası yasak ne diye var zaten haftasonları sokağa çıkma yasağı var insanlar sokapa çıkamazken şehirlerarası nasıl gitsin
minikcancan ilkgozagrimmmm bizzat bugün şehirlerarası gidiş geliş yaptım haftaiçi 05.00-19.00 arası kendi aracınızla seyahat serbest
Nurguven Melll eğer uöak ve otobüs ile gitmek isterseniz biletinizi gösterip gidebilşyorsunuz yasak olan saatlerde izin belgesi alırsanızda özdl aracınızla seyahat edebilirsiniz yasak saatlerinde.
Annekeki Arkadaslar ucak biletiniz otobus biletiniz varsa gidebiliyosunuz, doktor randevunuz varsa gosterip gidebiliyosunuz calisiyosaniz isyerinizden aldiginiz belgeyle cikabiliyosunuz.
Annekeki Hnb20 hayir kisitlama olan saatlerde ucak bileti olanlar muaf sayiliyor. E-devlet üzerinden seyahat izin belgesi alabilirsiniz.