Betull95 Nihal1 baby plus kullanıyorum müzik direksiyon olan kısımda düğme var oraya basınca çalıyor , onun dışında kibar ve bebeğin boyuna göre ayarlanıyor ben memnunum
Birmartannesi Nihal1 hem nasıl mecbur yemek yaparken koyuyordum ama şükür erken yürüdü 1 ay anca kullandık
mrv5556 Birmartannesi parke var da benim alt komşu da yandı o zaman valla oğlumda 8 tekerlekli yürüteç te geziyor ben aşşa gitmez zannediyorum 😕 biyürüse de kaldırsak yürüyeçi
Birmartannesi Nihal1 benn ilk yurutecini 7 aylıkken falan almistim kırılınca 9 aylıkken yenisini aldım 10.5 aylıkken adım atmaya başladı içine gitmek istemedi sunan 14 aylıkken patir patir yürüyor
CanselK Nihal1 Aldım almaz olaydım. Geçenlerde bebeğim içindeyken kırıldı ayağı sıkıştı. Şükür herhangi bir problem olmadı ama ömrümden ömür gitti
alerjikbebek Nihal1 Evet canim ortadaki yer yanlarindaki düğmeler sadece gösteriş bizfe baby plus cozy marka almıştık üstelik müzik yeri çok zor basıyor ama çok güzel sallanan tarzda oğlum hem gidiyor hem arada sallanıyor istediginde kilitle bir yere gidemiyor