Ygtakn Delibirhatunn insallah bus efer etkili olur evden cıkmayan cıkmıyor da cıkanlar için durum sıkıntı herkez sokakda insallah bu sefer bu yasakalr bı nevı işe yarar
Eylusunannesiii Delibirhatunn ya biran once bitsin gitsin su pislik virus 🥴 herseyimiz kisitlandi orucumuzu acip en azindan bi dolasmaya cikiyoduk yediklerimizi sindiriyoduk yiyip sisecez iyice 😂
DBaybars Pandemide vatandaşını suçlayan ilk devlettik şimdi göstermelik kapanma ve selalar ile yeneceğiz bu illeti inşallahhh(!)
Dilos01 Delibirhatunn bayram icin de geçerli mi acaba bunlar ondan sonra da bayram geliyor diye son 1 haftayı da kapsar gibime geliyor bence bu yasaklar Arada ki 3. Hafta es geçip tekrar son 1 hafta bayramı kapsayan haftayı da aynı bu şekilde yasak getirirler herhalde
Mlkmhrrm Delibirhatunn 18 yaş altına getirilen toplu taşıma yasağında taksi ile hastaneye vs gitmek de dahil mi hemen yasakta nasıldı acaba o zman hamileydim hiç bilgim yok da
Mom042 Delibirhatunn ya bizim cuma yada pazartesi tasinmamiz gerek esimin isinden dolayi sehirler arasi yasakta nasil gidicez acaba izim verielermi merak ediyorum bilgisi olan yazabilirmi
Betim Kagansmother bizim milletimiz zaten bayramda yasak olsa da bayramdan sonra yine ziyarete gider geçmiş bayramın mübarek olsun demek için 🤦🏻♀️Bilinçli olmamız lazım
Dilos01 Mammamiya yanı surda 2 hafta yasaksa Arada 3. Hafta sadece açık kalır bence bayram arifesi de yasaklar tekrar gelir gecen bayram da 4 gün yasak gelmişti diye hatırlıyorum
GoGirl Dilos01 azalmazsa daha sıkı tedbirler gelicek dendi gelmese bile bunlar bayram sonuna kadar gevsetilmez bayramda da yasak olur. Snr yine Allah kerim