Morfrenk Mom013 ben yeğenlerimi kandırırdım, normal bir bilekliği bu kusmanı engelleyecek ilaçlı diye kollarına takardım, bir deneyin isterseniz.. Gözünü seveyim plasebo 😛
ikizbabymom Mom013 bi tanıdığımın oğlu öyleydi 4 yaşında kadın minibüse bile binemiyodu bi çözümü var mıdır bilemem üstte kalsın
Zekimurendebizigorecekmi Mom013 Canım mide bulantısı için bantlar var göbeğine çapraz şekilde yapıştırıyorsun kusmuyorlar . Dene derim eczanelere bakabilirsin .
Mom013 Zekimurendebizigorecekmi doğal mı acaba bi ataştırayım çok ilaç tarzı bişey alsın istemiyorum vücuduna, teşekkür ederim 🙏🏽
Smrenes Göbek deliğini bantlayın yara bandıyla.. Bu midesini bulanmasını önlüyor bebeklerde de yapabilirsiniz Bi zararı yok diye biliyorum.. Bi araştırın isterseniz
Gin Mom013 bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama mide bulantısını önleyen damlalar var. Benim kızıma iki kere vermişti doktor. Belki araç tutmasında da kullanılabiliyordur.
Mom013 Gin ben daha doğal bir yöntem arayışındayım ama son çare eğer böyle devam ederse doktoruna bir danışıp kullanayım çok teşekkür ederim 😊🙏🏽
Aysbkr Ay eltimin kızını bebekliğinden beri hep araba yıtar neler neler denemedim fayda etmedi . En son bi ilaç söylemişti doktor ama kullandırmk istemedi 5 yaşında hala araba tutar
Dilek123doruk Mom013 merhabalar , göbek deliğini yara bandıyla çapraz şeklinde bantlayın bebeklerde de işe yarıyormuş. Tabi bi araştırın yinede öncesinde ☺️ Umarım yardımcı olabiliriz 🌺
Mom013 Dilek123doruk evet en çok bu söyleniyor acaba yapıp faydasını gören oldu mu hiç… şimdi muayneye giderken bantlıycam açınca doktor görünce rezil olmayım😂
Dilek123doruk Mom013 tam doktorun odasına girmeden çıkarın 😂 sonra doktora böyle böyle bi yöntem duydum Aslı astarı var mıdır diyede sorun 👿😂😂😂