turansmom ebz09 Kimyasali kalsın ben dudüklü bile kullanamıyorum onu hiç yapamam😂 Tableti deneyeceğim, tesekkurler❤
En_guzel_yanim turansmom ee ben sana teklif sundum bacım 😂😂 kargoyla yolla 2 saate sıfır bir şekilde elinde🤩😂
Toobah turansmom bulunduğunuz yerde kül bulabilirseniz külle kaynatın. Fırınlarda falan isteyebilirsiniz. 😇
Minikalparslan turansmom maalesef oruç tutamadım çünkü covidim ve çok ağır geçiriyorum 5 günün sonunda ilk kez yemek yapmaya çalıştım eşimle onuda yaktık 😪
Eslemveannesi turansmom bende farmasiden aldığım.yag çözücü var bir kere buna benzer bir şeyde denedim o kadar harika oldu ki istersen yağ çözücü gibi bir şeyin varsa sık beklet telle
turansmom Minikalparslan Canin sağolsun, cok da geçmiş olsun❤ Postumdan temizleme teknikleri alabilirsin😂😂
turansmom Woody Ben oyle bir yakmışım ki havuçlar siyahmıydı acaba diye düsündüm bir an. Cifledim telle gecti seninki az yanmıstır Allahın belasi forum sevdasina gitti😂
Woody turansmom Ben de mutfak masasında oturup buralarda geziniyordum. Bi koku geldi. Yemek yaptıgımı bile unutmuşum. Dışarıdan sandım 🐣