turansmom Kızlarrr az önce çok sevdiğim tencerimi oğlumun havucu ve kabağına kurban ettim. Çocukla ilgilenirken yanmış ama kapkara nasıl gecer bu ya? Çelik tencere😪
ebz09 turansmom bulaşık makinesi tableti koyun icine sıcak suyla haşlayın çıkar. En son cif poşet yapın yani poşete cif dokun onunla ovalayin yeni gibi oluyor🥰 annemin de bir yöntemi var tehlikeli biraz kimyasal acıdan ama tencere sıcakken yagcoz sıkınca temizleniyormus
Rules turansmom asperox ve cifle telliyorum bende sürekli bebeğime bişeyler haşlarken yakıyorum 🤦♀️🤦🏼♀️
Defneninannesie turansmom çamaşır deterjanı kaynatın kesin çözüm sonrada içini telle ovalayin mis 😀.bende dudukluyu yaktım nohut haslayayim dedim pilava suyunu az koydum snaki balkondan bebeyle oynarken kapatmaya geldim ki dibi kapkara iftardan sonra yapicam bende kaynatıp
turansmom ebz09 Kimyasali kalsın ben dudüklü bile kullanamıyorum onu hiç yapamam😂 Tableti deneyeceğim, tesekkurler❤
1ipekgibi- turansmom bende çok yemek yakan biri olarak söylüyorum bir haftada düdüklüyü ve tencereyi yaktım.tek çözüm uzun süre sıcak suda bekletmek.iyice yumuşasın sonra cifleyin telleyin mis gibi oluyor .hiç başka şeylere gerek yok👌
Minikalparslan turansmom acil çözüm söylüyorum hemen sirke kaynatın o yanan tencerede sirke kaynadıkça çıkacaktır🙏 somra telleyebilirsin
En_guzel_yanim turansmom ee ben sana teklif sundum bacım 😂😂 kargoyla yolla 2 saate sıfır bir şekilde elinde🤩😂
turansmom Sozbidahayapmicam Ahahah su ne kadar koyayim? Ben biraz safım galiba koyup sadece tableti beklerim yoksa cabuk söyle😂