Rewarya tosbikannesiii 3 buçuk aydır diyetteyim 3 ay daha nasıl dayanırım umarım bizimki geçmiştir Ramazan’da çok daha zor
yigitalininannesi_- Rewarya çoklu besin alerjimiz var doktora gittim 9 .aya kadar bekle dedi 5 aylık olduk yeni 3 aydır diyetteyim sizin gibi Allah yardımcımız olsun
tosbikannesiii Rewarya bende hix geçmeyecek diye düşündüm yaşayan bilir ancak ama geçecek umutsuz olma yenecek alternatif seyler üret bebeklerimizin sağlığı için mecburuz ne kadar sıkı bi diyet yaparsan o kadar çabuk geçer
Rewarya yigitalininannesi_- bazı doktorlarda uzun süre diyeti önermiyor bebek 8 aylık olana kadar bütün alerjen besinleri tuketmeliki bağırsakları alışsın Dior kime inanacağız şaşırdım :(
Sirius-10 Rewarya benim doktorum mesela böyle diyor mutlaka açmam gerektiğini söyledi kakada kan olmadığı sürede de devam dedi çok gazı oluyor rahatsız oluyor uyuyamıyor ama açıyorum 😢
Bihterycca Rewarya oğlumda da çoklu gıda alerjisi var süt ürünleri yumurta ceviz susam mandalina yer fıstığı 🤦🏼♀️ Sabah kahvaltılarında meyveleri değiştirerek yulaf lapası ya da yumurtasız pancake yapıyorum
Rewarya Bihterycca ben iki öğün veriyorum çünkü meme reddi yaşıyoruz çok az emiyor bu yüzden ek gıda çok zorluyor ne vereceğimi şaşırıyorum güzel yanı mukus ve gaz yok ek gıda gazını daha rahat çıkarıyor veya karnı doyunca gaz çıkarması daha kolay oluyor
Bihterycca Rewarya doktur kontrolünde ben yaptığım süt ürünleri diyetimi açtım da mahvolduk. Gazda değil de bi acayip yapıyo çocuğu. Gıda alerjisi çok zor birşey gerçekten
Sahinbusra Hayriyed Benim bebeğim de 4 aylık. Son birkaç gündür egzama tarzı alerji çıktı vücudunda ve gitgide çoğalıyor. Emziriyorum ama yetmediği zamanlarda mama veriyorum. Sma 2 alerji yaptı demen dikkatimi çekti. Biz de birkaç haftadır sma kullanıyoruz acaba o mu yaptı benim yediklerim mi yaptı ?
Hayriyed Sahinbusra sma 1 kullaniyodm egzama vardi da vucudnda kuruyp kalmsti yuzune krem kullandm bioderma gecti simdi iki numaraya gectm sirti karni ful alerji
Hayriyed Meyveleri fileli emzige koyup veriyorm disini kasiya kasiya yiyo cok guzel oyalaniyo onla hem onun disinda bi gun patates bi gun havuc vs ,
tosbikannesiii Rewarya canım ilk etapta öğün değil tadım zaten 45 gün falan ayına ve mevsimine uygun meyve ve sebzeleri dene önce sonra mesela yulaf irmik yoğurtsuz tarhanalar var yumurtasız pankekler var birçok tarif var yapabileceğin
Sonsuzmutluluk Rewarya bizimde gaz ve mukusla başladık 3 aydır diyetteyim 5 aylık oldu kızım doktora danışıp diyetimi açmayı düşünüyorum bende bu hafta. Kan testi yapıldı mı size
Lacivert Rewarya alerjik bebekler içşn tarhana bisküvi satan online yerler var onlara bakabilirsiniz. Tatlı patates deneyebilirsiniz
Sonsuzmutluluk Rewarya sadece gaz ve mukus var diye alerji dedi doktor aslında bunlar bir çok bebekte normal gibi ama hayırlısı bakalım