Oykmmkrkn mandalina_kokulum Ah canım benim geçmiş olsun yavruna rabbim korusun çabucak iyileşsin Amin
ikiprens_annesiii mandalina_kokulum Rabbim yar ve yardımcın olsun canım melegine bol şifalar versin Rabbim üzülme iyi olucak inşallah
jolene mandalina_kokulum durumu nasıl? Ağrı vs hissediyormuymuş? Dünden beri aklımda, yavrum ya iyileşir insallah hemen
mandalina_kokulum jolene Doktor daha küçük olduğu için çok fazla ağrı hissetmez farkında olmaz dedi. İyiyiz çok şükür sadece bir süre ekstra dikkat etmemiz gerek
mandalina_kokulum Hepinizden Allah razı olsun kızlar evimizdeyiz oğlum kucağımda uyumak üzere iyi çok şükür ❤🤲🥴
Elasuheda mandalina_kokulum okudum yA ilk yazıyı ödüm koptu içim yandı kalbim güp güp etti resmen yemin ederim sonra çıktı yoğun bakımdan evdeyiz diyince nasıl mutlu oldum senin adına Allah’ım bir daha tırnağına zarar getirmesin kazayı belayı uzak tutsun sizden inş çok geçmiş olsun 🙏
AzraCinar mandalina_kokulum Çok geçmiş olsun canım benim ☹️ Allah Şafi ismiyle şifa versin İnşaAllah 🤲🏻 Allah’ın izniyle bir an önce iyileşir 🤲🏻😭
Birkizbiroglan mandalina_kokulum çok çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin, Allah yardımcınjz olsun 🤲🏻🤲🏻