ikizannesi07 mandalina_kokulum Rabbim şifasını versin kuzucuğun inşAllah sizede sabır versin çok üzüldüm
mandalina_kokulum Katarsis Çok teşekkür ederim evimize gideceğiz inşallah birazdan. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı
Seymaplyrl mandalina_kokulum çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın🤲🏻🤲🏻
yyaseminsahinn mandalina_kokulum ayy allahım sen koru allahım acil şifalar versin tez zamanda kucağına alırsın kuzum benim allahım sana size bağişlasın
ikizlerinannesi2985 mandalina_kokulum çook üzüldüm😔 benim de en korktuğum şey. Allah acil şifalar verin inşallah🙏
cekoslavakporseleni mandalina_kokulum hay maşallah ona, yutkuna yutkuna sonlara doğru okuyarak geldim. Bu yorumu görünce çok mutlu oldum. Rabbim en ufak bir acısını göstermesin, gelmiş geçmiş olsun. 🤲🏻
yyaseminsahinn mandalina_kokulum şimdi gördüm yorumunuzu allahım sana şükürler olsun çok sevindim allahım tekrar yaşatmasın 🙏
Mom987 mandalina_kokulum Çok geçmiş olsun. Allahım korusun bütün evlatlarımızı. Nasıl bebeğinizin durumu şuan
Elaalya mandalina_kokulum allahım acil şifa versin gelmiş geçmiş olsun. Şu mübarek günlerin hürmetine yarabbim hemen iyi olsun inşallah 😔😔
sssonsuz mandalina_kokulum ah ne diyorsun canım çok üzüldüm Allah sabrını artırsın insallah şifa versin yavruna Nası içim gitti allahım yardım et
OgretmenimKukla mandalina_kokulum Geçmiş olsun. Rabbim esirgesin, korusun, şifasını versin inşallah. 😔
Nurhan88 mandalina_kokulum Allah şifa versin size bağışlasın yavrunuzu inşallah hiç birşey olamadan hemen çıkarsınız hastaneden bu mübarek günlerde dualarım bebeğimizle 🙏🏻🙏🏻
Baloglumdoruk mandalina_kokulum Allahım acil şifalar versin bebeğinize çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşir