Baybymucize Bir kaç biberon denedim kızım 3aylık sütüm hiç yok mama veriyorum ama denediklerimi çeviricince kendiliğinden biberon deliğinden akıyor hiç çaba yapmadan yiyor mamayı tabi hızlı geliyor ve gazı oluyor kullanıp akmayan biberon Önerinizi bekliyorum
Htcnrgzl Baybymucize Ben doğduğunda beri mamajoo kullaniyorum çok memnun sadece ilk başta bilemedim kapağını çok oturtunca akıttı şimdi alıştım çok memnunumm
tavsaninannesi Baybymucize tommy tippie kullanıyorum anti kolik anne memesi gibi yavaş akım ve akıtmıyor
Baybymucize nefesimm çevirince kendiliğinden biberon deliğinden akıtmıyor demi çekince geliyor onu çok duydum aslında denemek istiyorum
Baybymucize tavsaninannesi kızımın ağzına götürürken delikten akıyor değiştiricem onuda alıp deneyeyim
Baybymucize Medusafer ucu sert değil demi çok kişi sert falan dedi çekindim güzel emiyor zorluk vermiyor değil mi
Baybymucize Junior06 sert diyor çoğu anne ucuna çekindim biraz ama iyi bir biberon onada baktım almakta tereddüt ettim
Ylnsrp_1 Benim oğlum da anne sütü almadı dr browns biberonla mama verdim hep hem gazda önlüyor tavsiye ederim
Baybymucize Ylnsrp_1 dün e bebekte baktım tam emin olamadım deliğinden çevirince akmıyor değil mi en iyi biberon diye biliyorum ama genede deneyenler daha iyi bilir
Ylnsrp_1 Baybymucize 2 yıl kullandım hiç bi akıtma sorunu yaşamadım çok çok memnun kaldım. Cam olunca temizliği de iyi oluyo
Baybymucize Ozbek42 baya mamajoo diyen oldu deneyeceğim çevirince deliğindrn kendiliğinden gelmiyor değil mi
Ozbek42 Baybymucize ben normalde biberon kullanmıyorum ama elimde olsun diye almıştım içinde su varken çantadaydı çantam ters dönmüş o şekilde yolculuk yaptım saatler sonra fark ettiğimde hiç dökülmemişti 😁