Serapp__ Esilyaa İnan ne desen haklısın. Bak bu konuda yapılan linçlere hazırım ☺️ Boşvermişlik var üzerim de bu aralar sanırım ondan. Sağol canım yorumun için 💐
CemreKerem35 Serapp__ Dalga geçmedik ki ufak bir espri yaptım arkadaşlara da komik gelmiş nesi kızdırdı sizi bu kadar ? Dalga geçmek küçük düşürmek ayrı şeyler espri yapmak gülmek ayrı şeyler . Amacım sizi kırmak değildi herkesin hayatı ve hayat şartlari farklı olabilir siz de öyle bir dönemdesiniz belki de kirdiysam kusuruma bakmayın iyi geceler .💙
Serapp__ CemreKerem35 Olur mu öyle şey benim hatam elbette. Birdaha soru soracağım zaman detayli uzun bir şekilde Sormam gerektiğini öğrettiniz bana. Bu arada burada ki güzel annelerin ne dediğini kafaya takip veya buna üzülecek son kadın benim olduguma emin olabilirsiniz. Üzülmem gereken daha önemli şeyler var. Sevgiler.
Sssby Ballii valla ben hiç gitmedim doğururken bile utana utana açıyom onun için hiiiiç açamam kendim alıyorum 😂😂
Ballii Yingyang Valla duz mantıkta bozulmaz ama dini açıdan çok riskli olduğu için birşey diyemem 🤷🏼♀️
Yingyang Ballii oruç biraz daha farklı bı durum ya hani sadece ağzımızı değil gözümüzü de haram olan şeylere kapamaliyiz diye biliyorum bende bu konuda fetva verecek birisi değilim sadece belirtmek istedim
Sssby Ballii kıl dönmesinde ne var anam normal doğum doğurmadan başlıyor ta aç yat masaya artık ne zaman doğurursan gelen bakılıyor giden bakılıyor 😂allahtan ben çabuk doğruyorum da kısa sürüyor o işkence saatlerce doğuramayanları düşünmek bile istemiyorum
CemreKerem35 elifhanimm Yaaa teşekkür ederim 💜 Ben çocuğunun doğumundan sonra disipline girmiş bir anne olarak kimseyle kavga edemiyorum sanırım habahahah Baktım olay uzuyor hemen uzaklaşıyorum aklım çıkıyor birisini üzerim diye ama geçen bir kadın bana linççisin dedi çok kırıldım ajabajhaha
Ballii Sssby Kız doğumda yine ebeler kadın,doktor erkek olma ihtimali var.😅 Benim doktordan tut,hemşirelere kadar hep erkekti üstelik çalıştığım hastanede ekip arkadaşlarım 🤣🤣
Sssby Serapp__ kendine geliyon yavaş yavaş at sinirleri bismillah de menüyü hazırlamaya başla kılı tüyü bırak 😂kendi kendine al 😂
elifhanimm CemreKerem35 ahahha kadırgalı cemre diyebilir miyim sjsjsn ahah😂 hep böyle kal. Çok hoş görünüyorsun bana da enerji verdin💛