GoGirl Cico sanirim telasiniz var ama goz temasi varsa komutlari anliyorsa tabiki de basit komutlar adini soyleyince bakiyorsa etrafa ilgiliyse arabaya kelimele takilmayin
Mommysharkdoodoodoodoo Cico İlerler tabi ki mesela o arabaları seviyorsa arabalarla ilgili oyunlar kurun. Benim oğlum cümle kurmaya böyle başladı. Araba geldii su içti çiçeği gördü çiçeğe merhaba dedi diye bir şarkı uydurdum sürekli arabalar bir yere gidiyor şarkıda değişik hayvanlar görüyor ve hepsine merhaba diyor mama yiyor doyuyor 😂 şimdi bazen gece yatarken bile o şarkıyı ister hangi hayvanları görmesini istiyorsa söyler ona göre şarkı gelişir. İnanın çok eğlenceli oluyor deneyin bugün 😍
sarpinko Cico arabayi surer evet.kutu surmez ama.hatta ambulansi var minik onu surer sonra tekerini durdurur ters cevirip.dil gelisimi bu icici der su icecekmis.kapali kutu falan gorunce aç der adda der gezmeye giderken baba der dede der hadi der.attı der yuvarlak seyler gorunce.bu kadar
Rumeysa34 Cico her bebeğin gelişimi farklı en azından bir şeyleri yapmak için çabalıyor zamana bırakın derim 🥰
EsofmanliSevketHoca Cico Peki oyuncaklarla arası nasıl, yada oyuncaklarını düz mü dizer eline aldığında ?
Cico EsofmanliSevketHoca oyuncakları ile arası iyi amacına uygun oynar ama süre geçince alır eline bir parçasını yine araba gibi sürer
EsofmanliSevketHoca Cico İçini ferah tut ama yine de içine sinmeyen birşeyler varsa lütfen bir uzmandan yardım alın, en azından için rahat eder..
Kelebegimmmm Cico yatark araba sürmüyr. Norml sürüp bırakıyr. Tekerlk seviyr dakikalarca uğraşmıyr. Dil geliiimi normal
Sevvaldal Cico 19 aylik bebegim araba delisi evet. En cok arabalari ile oynamayi seviyor. Yolda arabalari gosteriyor, araba diye heycanlaniyor. Babasi araba dururken kucagina aldiginda direksiyonu ceviriyor, vitesi tutuyor taklit ediyor yani babasini.
Sevvaldal Cico evet ve kutu gibi seyleri de suruyordu daha kuccukken. Bu kotu degil aksine tedirgin oldugunuz durum icin iyi birsey. Arabalari ile amacina uygun oynuyor ve kutu surerken de hayali oyun kurabiliyor. Tedirgin olmayin bu durumdan
Cinaralininannesi Cico benim oğlum 14 aylık bu dediklerinizin hepsi var arabalarına bayılır hele ki dışarıda araba ve tekerlek görmesin tekerlek diye bağırır, ama dil gelişimi de yerinde diyebilirim bence caninizi sıkmayın
Pekmeziletahin Cico benim oğlum 3 yaşında ve hala araba delisi erkek çocuklarının geneli böyle hatta yolda yürürken markalarını ellerdi tekerleklerine eğilip bakardı hala da öyle aşırı ilgisi var her oyuncağı araba diyebilirim 😁🤦🏼♀️
Cico Pekmeziletahin merhaba beni yere yatıp öyle sessizce ileri geri sürüp izlemesi endişelendirdi dışarda da öyle eğilip tekerleklerine bakıyor