Hgt 15 aylık bebeğim emziriyorum. Testim pozitif çıktı. İlaç kullanamıyorum. Bol bol emzirmem gerekiyor. Sizce ilaçları kullansam mı önceden sütümü sağıp. Hemen iyi olmak istiyorum çünkü..
Pinkbery Hgt canım bende ilacları kullandım. 7 Güne kadar iyiydim. Sonrasında yüksek ateş ve nefes darlığı ile hastaneye yatış yapıldı. 7 gün tedavi gordum Cigerlerimde covide baglı zatürre oluşmuş. Yani ilac ise yarıyormu yaramıyor mu onu bilmiyorum.🤷
Mom622626 Hgt o ilaçların yararadan çok zararı var, gençsiniz bağışıklığınız kuvvetlidir grip gibi atlatırsınız korkmayın.
Semihaduru Hgt kullanma canım bende geçirdim kızımda oldu ilaç olarak parol aldım kızım ağrı kesici ateş düşürücü aldı sadece bana kullanma dedi doktor
irmatess Hgt Ben hamileyken geçirdim ilaç kullanmadım bi sıkıntı da yaşamadım aynı şekilde eşimle beraber atlatmıştık o da ilaç kullanmadı ama bi sıkıntı yaşamadı tabiki sizin tercihiniz her bünye farklı olabiliyo. Beslenmenize dikkat edin mutlaka geçmiş olsun 🙏🏻
Daphnemom Arkadaşlar merhaba, emziren bir anne olarak bende covid geçirdim. Ve öncesinde ilaç kullanmadım. 10 gün ayakta atlattık gibi düşündüm. Sonrasında şirket muayenesi için doktora gittiğimde tomografi çektirdim ve ciğerlerimde buzlanma olduğunu öğrendim. Hiçbir semptom yoktu bende. Sigara kullanmıyordum ve kendimce çok sağlıklıydım. Sonrasında hemen favircovire başladım ve yanında bir sürü antibiyotik ile birlikte. Tabii bu sürece başlarken bebeğimi de sütten kesmek zorunda kaldım. 18 aylıktı ve kesmek için hazırlığım öncesinde vardı. Diyeceğim o ki elbette hepimizin önceligi bebeği fakat bizler iyi olmadan da bebeklerimize nasıl faydamız olabilir ki. Mutlaka karantina süreci bittikten sonra bir tomografi, ekokardiyografi, ve bagırsak ultrasonu çektirilmeliymiş. Çünkü bu hastalık en çok ciğerlerde, kalpte ve bagırsaklarda tutulma yapıyormuş. Bilginiz olsun Bir anne böyle bi yazı paylaşmış, çok geçmiş olsun 🙏🏻
MayneymisAltintop Ben kullanmamaya tercih ettim. Çünkü sütüm kızım için en büyük şifa. Onu bundan mahrum etmek istemedim. Ki doktorlarımızda ısrar etmedi bırakmalısın diye. Ben çok ciddi nefes darlığı çektim ama Benm ciğerlerim falan temizdi şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Hgt MayneymisAltintop oğlum için ben de içmek istemiyorum ilaç onu rahat rahat emzirmek istiyorum öyle kararsızım ki
muallim_annee Benim de sonucum pozitif ve oğlum 6 aylık. Bana bir şey vermediler . Oğluma ağrı kesici ,ateş düşürücü ve antibiyotik verdiler . Eğer çok kotu olursan gel tomografi çekin dediler
Pinkbery Hgt valla zordu canım. Bir hafta boyunca oksijen tedavisi , kortizon ve antibiyotik tedavisi gordum. Cok sukur suan iyiyim . Ama hala belirtileri devam ediyor. Gögüs agrım oluyor, cok cabuk yoruluyorum, gibi.🥺
Aysegul3506 Merhaba geçmiş olsun Bu sabah öğlene doğru mide bulantısı başladı ben de . Boğazımda kupkuru bir his ve sırtımın sol tarafına bıçak saplanma hissi vardı. Üşüttüm heralde dedim. Çünkü 1-2 kişi hariç kimseyi görmedim. Yaklaşık 15 dkdır titreme geliyor. Buz gibiyim. Ateşim 37.1. sizde de üşüme titreme oldu mu acaba
Pinkbery Aysegul3506 bu belirtiler bende 7.gün olmuştu. Sonra zatürre olmuştum. Ama aynı belirtileri teyzem yaşadı onda zatürre yoktu evde gecirdi🤷 gecmis olsun Kimseyle gorusmediyseniz birsey olmamıştır herhalde 🤷
Hgt Aysegul3506 aynen böyle başladı benimde biran önce test yaptır bitanem olmayadabilir tabiki ama baltır yine de için rahat eder
Hgt Pinkbery Allah şifa versin bitanem yemin ediyorum hayattan soğudum sırf oğlum için ayakta kalmaya çalışıyorum. Ya ona da bulaşırsa diye aklım çıkıyor
Hgt Semihaduru banada doktor öyle söyledi sadece parol ver bebeğe sen de parol al dedi ama işte annelik içgüdüsü mü ne bilmiyorum emin olamıyorum bugün kabus gibi bir gündü benim için
Pinkbery Hgt aminn canımbenim cümlemize. Bozma moralini Allah’ın iznşys birsey olmaz inşallah 🤲🏻 bebeğinede bulasmadan kolayca atlatır kurtulursun.