Tuce5_5 Alvin0 kadınıda baskın bi karaktere sahip ,inat, kinci, çok konuşur ortamda sevilen bi karakter kendimden biliyorum😅
E_saryaninannesi Alvin0 terazi burcuyum yükselenim kova. Eşitlik,adalet duygularım çok gelişmiştir. Muhalefet bir yapım var ve cehaletten nefret ederim. Baya ikisini tek bedende yaşıyorum. 😁
Alvin0 E_saryaninannesi terazi burcu çok uyumlu bir burçtur erkek kardeşimde terazi burcu aynen öyle herşeye bi yorumu oluyor illaki 😂
Simiyy Ben de yay burcuyum. Yükselenim koç bu yüzden çok çatışma yaşıyorum kendi içimde. Mesela bi tarafım kinci köpeğin teki bi tarafım polyanna 🙄
Eslemveannesi Alvin0 ben koç burcu kadınının tüm özelliklerini taşıyorum eşim ve kızım yengeç ikisi de aynı taşıyorlar özelliklerini ❣️🥰
Alvin0 Gunesay bende öyleyim burcumu çok seviyorum bazen burcumu bilmeyen bile aslanmisın der liderlik duygum çok ağırdır
Simiyy Alvin0 yengeç o da. Allahtan bebeğim yay burçluluğunun uysallığı var da idare ediyoruz oda uysal. Ama ikimizde pençeleri çıkarıp tepe tüyleri diktiğimiz zaman hiç hoş şeyler olmuyor 😂
2kezanneoldu Alvin0 benim büyük kızım aslan küçük kızım balık ben kova burcuyum balık burcu çocuğu olan var mı nasıl oluyo cocukluklari yazın bana
Alvin0 2kezanneoldu balık burcu hassas ve duygusal olur çok kırılgan olur ama şeker gibidirler arkadaşım balık çok tatlı biridir ama çokta hassas
Eslemveannesi Alvin0 çok duygusallar eve ve anneye çok düşkünler çok çabuk kirilirlar küstü mü barıştırmak çok zor keyfine de düşkünler aklıma gelenler bunlar şu an icin
Gunesay Alvin0 benimde öyle aslında ikizler burcu cıvıl cıvıldır. Herkes yanlış biliyor bu burcu. Ben de ikizler burcunun özelliklerini taşımak isterdim 🥲