Milagrosoreiro Mu-Mi 2 tane çok istiyorum ama hem de istemiyorum😑Macera arama bi tane yeter diyorum kendime Allah kolaylık versin 🤍
151120 Milagrosoreiro sekmiyor valla ya 😂😂😂hani böyle kilolu bir şey olsa neyse dicem normal bi bebek bide
Milagrosoreiro ikizbabymom Ay ikizler dimi nicki yeni anladım bacım malum bi gözüm yatağa bakıyo😅Allah yardımcın olsun bana 1 tane yeter 😬
Milagrosoreiro Eylulunannesiiii Gerçekten Allah kolaylık versin canım.Zor ama geçecek bu günler öyle düşünelim 🤍
Babybloom Milagrosoreiro 5buçukta uyandı sonra ben onu 6 buçuğa kadar uyutmaya çalıştım 6buçukta uyudu ama üzerimde uyudu ben de uyudum Bi uyandım saat 7buçuk hoppa 20 dakikada kalk hazırlan, bebeği emzir, kahvaltı hazırla işe koş😭
Milagrosoreiro seyda83 Yaa iyi tutabileceksiniz ben emziriyorum tutamam valla düşer yığılırım bi yere
ikizbabymom Milagrosoreiro fikrimi sordalardı banada 1 tane yeterdi kuzum😂😂Allah can sağlığı versin iyi ki varlar onlar benim nefesim.Kızım bu ara dişten dolayı çok huzursuz gece yatmıyo yoksa idare ediyoruz en azından gece beslenmesini bitirdik
Milagrosoreiro Leylamoms Haftasonu yaptım ben temizliği şimdi anama geldim nispet gibi olmasın ama kahvaltıdan sonra hemen uyicam🤭
Milagrosoreiro ikizbabymom Bana da doktor ikiz gibi demişti de ne sevinmiştim benim adam bayılacak gibi olmuştu ama doktor yanlış görmüş 😂Bizim gece emzirmelerimiz bitmedi maalesef ama o da geçer elbet büyüdükçe her şey geçecek 😍
ikizbabymom Milagrosoreiro biz ilk tek kese görmüştük kalp atışını duymaya gittiğimizde ikiz olduğunu öğrendik.Kocamın doktora tepkisi.Hadi canımm😂😂
mrv5556 Milagrosoreiro kaynanam da uzak yakın olsa da asla gitmem cocuguma baksın da uyuyum diye. Benden uzak olsun