Milagrosoreiro Günaydın anneler.Gerçi daha gün aymadı bile ama🤦🏻♀️Mesainiz kaçta başladı biz 5:30’da uyandık bugün.Allahtan anneme gidicem kahvaltıdan sonra vurup kafayı uyicam valla.Sizde durumlar nedir
Baturalpinannesi Milagrosoreiro ne güzel annen yanında ve gidiyosun maalesef ben gurbetteyim yakınımda kimse yok bırakıp söyle 1 saat yatiyim diyebileceğim 😔
Bulutbey Baturalpinannesi sen=ben demektir. Bugün sanki canım topuklarımda gibi bi salsam ordan akıp gidecek.
Dilara61 Milagrosoreiro saat 5 kalkti ac oldu minik kuşumum yedirdim altini aldim simdi banna bakiyo aslinda hic 5 kalmaz 7 fln kalkar ama aksam erken uyudu ben dedim uyurum arkadasim aradi 12 uyudum suan cok uykum var 😴benim hic kimsem yok eşimden baska yanima ve bazen zorlaniyorum sen yine iyisi hadi 😂❤️
Milagrosoreiro Dilara61 Bizimki de 6:30-7’den önce uyanmazdı ama estiler herhalde 🤪Geç uyumuşsun sen ya hayatta o saate kadar ayakta durmam ben 😅
Dilara61 Milagrosoreiro geceleri uyuyo allah sukurler olsun oyle alistirdim suan yine hamileyim 13 haftalik onun yorğunluğu var cok