Annesinin_prensesj Dun 4 ay alik oldu kizim ama geceleri artk hic uyumuyo onceden 2 kere uyanirdi simdi 3 4 defa uyanip 5 den sonra hic uyumuyo yatirinca surekli agliyo benim cocugum boyle biri degildi cok degisti baskasi gelmis sanki yerine 😔
MiniKaya Annesinin_prensesj 4ay 16 günlük oğlum gündüz en fazla yarm saatlik uyur gece saat başı ayakta birde akşam 10-12 arası gözü kapalı avaz avaz ağlamaya başlıyo atağın geçmesini bekliyorm sabırla 😀
Ozgdfn Annesinin_prensesj bende aynı sekilddyim 4 ay 5 günlük kızım.geceleri 6-7 kere uyanıyor ki o kdr hiç uyanmazdi . Şimdi saat başı kalkiyo nerdeyse. Gündüz uykuları da bozuldu hep ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor🤦🏻♀️
Annesinin_prensesj AzraninAnnesii neden boyle hic bilmiyorum 2 gundur surünuyoruz nesmen ilk cocuk bide anlamiyorum derdinide 😔😔
Tac-19062017 Benim bebisimde 4 ayin sonuna kadar gecelri cok guzel uyurdu simdi 5 aylik gunduz uyuyor gece sabah 6ya kadar ayakta dislerdende oluyor sanırım ne denediysem olmadi uyumak istemiyor agliyor rabbim yardımcımız olsun
Annesinin_prensesj AzraninAnnesii bende kimsede yok yanimda yardim edicek eşimde calisiyor tek ilgilenmek cok zor dilindende anlamiyorsun😔
Annesinin_prensesj MiniKaya ayni benim kizimda boyle canm gunduz uyumuyor gecede hic uyumuyor uyuyorken ya agliyo ya uykusunda konusuyo agzinda biseyelr geveliyo ama ne gece ne gunduz hic uyku yok😂
Annesinin_prensesj Ozgdfn evet benkidr oyle surekli beni kucagina al kesinlikle yatirma diyor ne gundiz ne gece uyuyor allah yarimdimcimiz olsun bu aylar cok zor gecicek
Sumeyra87 3 ay 23 gunlukte bizimkisi onceden aksam 8 de uyurdu en gec sabah 6 ya kadar tek kalkmayla hemde.ama nolduysa bisiler oldu ve geceleri once 2 ye simdi 3 e cikardi kalkmayi uyumuyorda hemen nasil yapicaz bilmiyorum valla ins gecicidir.
Annesinin_prensesj Sumeyra87 insallah canm benimkide 3 4 defa kalkiyo tam 5 de bi uyaniyo sabaha kadar hic uyumuyo allah yardimcimiz olsun bi an once atlatalim bu donemi
AzraninAnnesii Annesinin_prensesj benimde benimde kimse yok 😂😂kafayi yemek uzereyin.sizde bide meme reddide varmi.hivbi is yapamouorum.ya
Smhablt Annesinin_prensesj resmen bizi anlatmışsınız bunlara ilave uykuya gecişi uzadı meme reddi yaşıyoruz bu sabaha kadar gece kaç kere kalktım en son 5 de uyandı saat şuan 10 hala uykumuz yok zombi gibi geziyorum artk evde
Annesinin_prensesj Smhablt gercektrn bzde suan oyleyiz 5 den belli ayakkadayiz daha hic uyku uyumadik ve kizimin gozunde halen uyku yok bizde zombi gibiyiz suan😂
Annesinin_prensesj Smhablt aynen oyle canm ama bsn sabah damaklarina baktim sag köşe de boyle yuvarlak bi sislik var agzinda dişimi acaba diye bi dusundum halende şiş sizde de varni boyle bi durum