Angellove94 Haminne öyleymiş şimdi gördüm çok üzüldüm 😞 https://www.sonhaberler.com/hercai-final-mi-yapiyor-hercai-final-tarihi-belli-oldu-haber-677926
VelardaEdiz Kubra_2019 güzel dizilerde var Gönül Dağı trt1 de güzel bir aile dizisi tabi tercih meselesi ama bu bir iş sektörü insanlar iş yapıyor iyisiyle kötüsüyle ekmek teknesi yani yapıcak birşey yok😌
MiracAlpinveUmutunAnnesi Angellove94 ilk sezon finali girdiğinde soluksuz izliyodum öyle böyle degil sonra kim kimin eşi kim kimin oğlu annesi dedesi babası babannesi belli değil karıştı
3children1mom Angellove94 Ilk bölüm de izledim sadece baktım kadına pskolojik şiddet tecavüz var bıraktım böyle saçma dizi görmedim intikam için kizin resmen ırzına geçti öylece bıraktı sonra da aşık olmuşmuş falan silahlar patlar yok bilemem ne her adımı şiddet olan bi dizi yi nasıl dayanıp izliyor insanlar. Rtuk nasıl izin veriyor onu da anlamış değilim 😒🙄
3MelekAnnesi3 Angellove94 iğrençlesen mantık dışına dönüşen kitabıyla alakası olmayan bir dizi nasıl sabredip izlediniz simdye kadar bravo 😂
DoganurcaN Herkes birbirinin bişeyi ama kimsenin haberi yok falan saçma sapan diziler silsilesinden biri işte, dizilere bak ülkenin ıqsunu ölç, rezalet.
DoganurcaN Şu salak miranın kızarık ağzı gözü be sürekli bi nefes nefese sinirli ergen hallerinden kurtuluyoruz demek oh sevindirici, ha bu gördüklerim sadece reklamda fragmanda denk geldiklerim izlesem kim bilir nasıl kusarım