Angellove94 İzleyenler toplansın kızlar sanki dizi finale doğru gidiyor gibi zehra da ortalıkta yok nerde? final olursa çok üzülürüm en sevdiğim dizi 😒
Mayisannesi34 Angellove94 miran ve Reyyan nasıl itici geliyor bana anlatamam 🤢🤢 yani ilk bir iki bölüm izledim sonra nefret ettim 😅
Merve Angellove94 dünyanın en saçma dizisi ama bende izliyorum 🤣 favorim Yaren köy yanarken deli taranırmış misali 😬😬
VelardaEdiz Angellove94 başta güzeldi de sonra saçmaladılar reytingler düştü filan derken finale doğru ilerliyor😁
Angellove94 elifhanimm valla her izlememde kalbim sıkışıyor ya ama böyle bir dizi bir daha gelmezz çok seviyorumm
iki_prens_annesi Bu ay finale giriyomus hersey aciga cikiyo cunku ama en cok umuta agladm ya kacirdlr el kadar bebeyi neyseki kurtuldu
Angellove94 Haminne öyleymiş şimdi gördüm çok üzüldüm 😞 https://www.sonhaberler.com/hercai-final-mi-yapiyor-hercai-final-tarihi-belli-oldu-haber-677926
Kubra_2019 Angellove94 Nasil izliyorsunuz hayret ediyorum. Ben bu tv de saçma dizi yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Türk toplumuna herşeye ozendiriyirlar. Herşeye hepsi tvden görme yasantimizda çok üzülüyorum. Evde tv açılmaz bizim açıksa bile radio çalar…
VelardaEdiz Kubra_2019 güzel dizilerde var Gönül Dağı trt1 de güzel bir aile dizisi tabi tercih meselesi ama bu bir iş sektörü insanlar iş yapıyor iyisiyle kötüsüyle ekmek teknesi yani yapıcak birşey yok😌
1yenianne İlk bölümleri çok güzeldi yA acayip seviyordum ama sonra izlemeyi bıraktım bazen fragmanlarını izliyorum yA da YouTube da kısa kısa bölümden videolarını 😁