Mlk123 Dün tam 4 aylık oldu kızım, iki gündür birden bire öyle bir çığlık atıp ağlıyor ki bi yerine bişey mi oldu diye bakınıp durduk eşimle. Atakla mı alakalı acaba
eda_123 Hhhmmmsss20 kardesımm bir ataktır tutturmuşlar … atak 3 -4 gün sürer dahada sürmez sizin cocugunuzun ya bir sıkıntısı var yada huy öyle geçer mi geçer sabır gerekıyor bazı cocukların sesi cıkmaz bazı cocuklar hep aglar bazılarıda bagırır …
TalhasMother 183834 sizi tebrik ediyorum 👏👏👏 Konu sahibinin ihtiyacı olan ve duymak istediği cevap bu. Ama herkes en zor benim çocuğum diyebilmek için malesef destek yerine köstek oluyor. 4 aylık bir bebeğim var şu an atakta olmasına rağmen 2. Ve 3. Ayından daha rahat günler geçiriyoruz. Her şey gittikçe kolaylaşıyor. 1.5-2 yaşında yürüyen konuşan yemeğini yiyen çocukların anneleri bu derece rahatlamışken neden hala 4. Aydakilere olumsuz söylemlerde bulunuyorlar bu forrumda anlayamıyorum🤷♀️🤷♀️
183834 TalhasMother ben buradaki yorumları artık çok okumuyorum gerçekten kötü etkilenip oyle hareket etmeme sebep oluyor illaki zor günler kotu günler olacak ama hiçbiri kalıcı değil önemli olan o 😊