Prensannesii1 Merhaba güzel anneler 🥰 bebeğim 3 ay 22 günlük yatırırken pijamasının altına çorap giydiriyorum gece üşümesin ayakları die etrafımdaki insanlas ve internette gördüğüm kadaryla hiçkimse çorap giydirmiyor sizler giydiriyormusunz merak ediyorum yanlış mı yapıyorum doğru mu o daha küçücük olduğu icin üşüdügünü düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum aceba ?
Bebegim_28 Prensannesii1 kızım 5 aylık doğduğundan beri çorapla uyuyor. Bende duydum aslında onu ama çok küçük üşür diye korkuyorum 1 ay sonra giydirmem herhalde
Aselimmm47 Prensannesii1 ben giydirimiyorum. Ama siz rahat etmiyorsanız çorap değil de patikli pijama ile yaptırabilirsiniz çorap dan daha rahat olur sizinde içiniz rahat eder
Bebegimm1 Prensannesii1 bende giydirmiyorum ev sıcak yatagıda sıcak oluyor gunduz ve gece uyudugunda coraplarini mutlaka cıkaririm
Zahidmom mina00 ben alta uzun kollu zıbın altına ince bi pijama ve çorap giydiriyorum en üstede ayaklı tulum fazla mı acaba? Oda socaklığımız 20-22 derece oluyor
Prensannesii1 mina00 bu zamana kadar ayaklı tulumla yatıyordu artık altlı üstlü pijama takımı giydiriyorum altına da çorap sıkmayan lastiksiz çoraplardan
Prensannesii1 Aselimmm47 teşekkürler bu zamana kadar giydiriyordum 3 aylık olduktan sonra küçük gelmeye başladılar bizde pijama takımı aldık o yüzden şimdi çorap giydiriyorum mecburen altına
Prensannesii1 Bebegimm1 teşekkürler bizimde evimiz sıcak ama gece emzirmeye uyandırınca yatağından alıyorum o zaman üşümez mi ayakları
Prensannesii1 Mervee35 çok teşekkürler şimdiye kadar öyleydi küçük gelmeye başladı artık pijama takımı aldık mecburen çorap bu yüzden giydiriyorum üşür ayakları alıstı sıcağa die
Ensar-und-mutter Prensannesii1 ben oğluma kilot çorap artı çorap giydiriyorum pijamasını veya tulumunu saymıyorum bile😳
Prensannesii1 Ensar-und-mutter ayyy bende öyleydim evimde sıcak sonra annem çok kızdı kilotlı çorap çok zararlı sadece bi çorap giydir bari die kilotlu çorapla yatırma canım sende biz anneler bebeklerimiz aman üşümesin die sarıp sarmalıyoruz ama bu da yanlış 😑
mina00 Zahidmom bence fazla zıbın + uyku tulumu yeterlı, bende uyku tulumu yok kendısının ıce bı yorganı var onu ortuyorum ustune
Prensannesii1 Alayay bizde yeni bıraktık ayaklı pijamayı küçük gelmeye başlamıştı pijama takımı giyiiyoruz artık
Dn123 Prensannesii1 ben ilk dogdugunda bolnpatikli altlar var ya onlardan giydiriyordum sonra çıkardım uzun zamandır çorapsız uyuyor. Eger usumuyorsa ayaklari sogumaz zaten. Mesela uyku tulumu ile yatıyor ayakları açık ama soğumuyor hic
Prensannesii1 Dn123 gece emzirmek için uyandığında kucağınıza alıyorsunuz o zaman üşümez mi ayakları peki ?
Huriye48 Prensannesii1 benim kızım 21 aylık , en soğuk günlerde bile çorapsız yatırdım daha hiç sıkıntı olmadı , alışmasın, rahat olsun, şahsen ben sevmiyorum. Bi de kan dolaşımını yavaşlatıyormuş o yüzden.
Bebegim_28 Prensannesii1 belki biraz ilerde büyüyünce çıkarırım kışın ama şimdi çok küçük üşürse söyleyemez hasta ederim diye korkuyorum kan dolaşımını etkiliyormuş sanırım ondan giydirme diyorlar. Bir de evin ısıtılma yöntemi de önemli biz klima kullanıyoruz doğal gaz olsa belki biraz yükseltir çıkarırım çorapları 😊
mutena Prensannesii1 çok küçük henüz kış bebeği ayrıca gazı olur doğru yapıyorsunuz bebeğiniz rahatsız olmuyorsa hiç bir sıkıntısı yok bence
mina00 Prensannesii1 corapsız ayakları usuyormu? Benım kızım normaldede corap sevmıyo butun gun o cıkarıyo ben gıydırıyorum, lcw ayaklı tulumları cok ıyı ondan kullanıyorum pıjama gıbı
Minnossareannesi Prensannesii1 Çorap giydirme canım hele ki pijama patikli ise hiç hiç giydirme. Gerek yok rahat kalsın ayakları ben kendim bile çorapla uyuyamam asla zaten gün içinde çorapla duruyorlar hava alsın gece 1-2 ay sonra çıkarmıştım ben eldiven çorap hepsini
Prensannesii1 Minnossareannesi yok lastikli pijama değil bu zamana kadar çıkarmadım şimdi çıkarsam üşür mü aceba gece emzirmek için uyandığında üşütürüm die korkuyorum