Edalotti Esilyaa azmin sonu zaferdir 😂 eşler için ne kadar gereksizce bizim için de o kadar gerekli 😂
Edalotti mirayyy20-20 her gün süpürge temizliyor dip köşe temizlik yapacağım zaman açıyorum süpürgenin giremediği yerler için onun haricinde şu zamana kadar pek ihtiyaç duymadım açıkcası 🙄
mirayyy20-20 Edalotti ne güzel umarım benim için de aynısı olur 🙏 ayda bir yardımcı devam edip cam kapı dolap silse yeter diyorum
Kvldn7 Bilgemmm xiaomi mop pro kullanıyorum 4 aydır aşırı memnunum fiyatı da düştü 2600 küsür trendyolda taksitle alabilirsiniz
Bilgemmm Asiimmmm benim ki yapıyor çok şükür hakkını yiyemem 😬 ama ben istiyorum günlük en azından bir süpürge vurulsun 🤣
Cns_28 Bilgemmm valla karacanın hiçbir elektronik ğrürnünden memnun kalmadım ben çevremdekilerde öyle Xiaomi ya da rodmi tercih edin derim 👍🏻
Bilgemmm Cns_28 aynen bende dedim Karaca almayın diye bende de elektrik süpürgesi var beş kuruş etmez gerçekten 🤗 yazık o kadar para verecekler araştırayım dedim 🤗
Edalotti Esilyaa benimki öyle kurmasına kadar kendisi yaptı 😂 böyle olduğunda daha bir hevesle kullanırsınız 😂
Babybloom Bilgemmm xiaomi mi robot alın bence mop pro olanlar yaşlı kadın için çok uğraştırıcıçyok suyunu bezini hazırla. Ben mi robot kullanıyorum memnunum
Bilgemmm Babybloom ya babaannem karar verecek artık canım 🤗 ben söylerim artı eksilerini kendisi baksın gidip 🤗