Eylulaydin Kizlar bebegim 2.5 aylik kafasi sag tarafa yamulmus dr götürdüm rontgen cekti bisi yok yatis seklini degistir dedi sol tarafa yatir dedi ama aklim karisti simdi sag tarafa dogru yamuk olani sola yatir diyo yine olmaz mi saga yatirmam gerekmezmi bi dr bandana falan veriliyormus hic bisi vermedi cok moralim bozuk 😭😭😭
Sebnem55 Eylulaydin sağ tarıfın şeklini alsın diyerek sola yatırın demek istemiş canım sağa tarafa yatırırsan daha çok yanuklasir onun için sola yatrıp sağ taraf gibi aynı şekli alması lazım
Badeninannesi Eylulaydin kendi kendine şekil aliyo canım korkma ablamın çocuğu da öyleydi ne yaptıysa istediği gibi yatıramadı kendiliğinden sekil aldı
Yagizmomms Benimkide hep sırt üstü yatmaktan düzlesmis arkası ya sinirlerim bozuldu. Kafa yastığı alsam geç kaldm sanırım artk 3.5 aylık oldu düzelmez heralde bundan sonra.
Hilalak00 Yagizmomms düzelir alın yastıgı kafası gelişiyo hala bı yasına kadar kemikleşme ve sekıl alma gerceklesıyo dıye bılıyorum
Humus Yagizmomms benimkide 4.5 aylik. Alismis artik sag sol duzeltsemde Hep sirt ustu uyuyor. Arkasi duzlesmis yukari dogru uzun diruyor birde 😕
Alyanur Korkma bizde öyleydik hep ayakta oldugu icin saga sola yatirma şansım olmadi bide kendide cok ceviriyor kafasini duzeldi ama.bizimki 6.5 aylik hala var ama azaldi
betard Eylulaydin sağ taraf yukarı doğrumu olmuş bi daha sor istersen canım aklında kalmasın çünkü sağ taraf yukarı doruysa mantiken oranın üzerine yatırmak gerekir ki basılsın aşaya doğru diye ama bizim bilmediğimiz atladığımız bi durumda olabilir tekrar danışmakta fayda var bence 🙂
Eylulaydin betard aynen canim.sag taraf yukari.dogru sol taraftan kaymis gibi görünüyor bende senin gibi düşündüm sag tarafa yatirip.sol sekillensin diye 2 kez sordum sol dedi
Bulin Benim bebeğim de küvözde kaldı 1 ay hep tek tarafa yatırılmış o nedenle yamukluk vardı. yamuk olmayan tarafa yatırıyorum sürekli düzelmeye başladı.
Littlemisssunshine Eylulaydin bebeğinizin kafasını hamur gibi düşünün. Sağ taraf yanuklaşmışsa sağa yatırmayandevam ederseniz kafa iyice yukar kayacak demektir. Tıpkı yumuşak bir hamura baskı uygularsanız sivrileşeceği gibi.Sol tarafa yatırın ki sağ taraftaki sivrilik azalmaya başlasın.
Yasey Eylulaydin kızım hep sola yatıyor sağ taraf şiş gibi sola yatiramiyorum. Sizinde ne tarafa yatiyorsa sürekli ters tarafa yatırın
Eylulaydin Yasey sola yatıyor sag tarafi sis benimkinide o yuzden sag tarafına yatirdim InşAllah duzelir yaa hepimizinkide 😭😭
Uzay Eylulaydin benim oğlumda 5,5 aylık sağ tarafa yatmaktan sağ tarafı düzleşti yukarı dığruda uzadı. Sol tarafına yatırıyorum ama yine saga ceviriyo. cidemture instagramdan eklermisiniz aynı şekildemi acaba. Çok takıyorum kafaya duzelmicek diye