cokgezenti_30 lalenurr966 Serge Lutens Vitriol D’oeillet ve maison francis tek geçerim ve aşırı tavsiye ederim asla vazgeçemezsin 4 yıldır yazın birini kışın birini kullanıyorım
Mom091 lalenurr966 Shiseido Zen. Yıllardır vazgeçemediğim parfümdür. geçen gün Calvin Klein ın2u aldım. Onu da sevdim günlük kullanım için hoş bir parfüm😊
lalenurr966 Mom091 Bakıyorum hemen teşekkürler❤️ Ya denk geldiğim calvin klein parfümları bu zamana kadar hiç hoşuma gitmedi, sizin söylediğinizi şu an internette baktım ona denk gelmemişim bi bakayım belki hoşuma gider☺️
Zelisblt Mom091 canım sen orijinalini mi kullanıyorsun çünkü çok pahalı, çakmasını kullanıyorsan çakması da kötü değilse bnde alayım diye soruyorum 🤫🤭🤭
Mom091 lalenurr966 bende bunu özellikle çok merak ediyordum. Tabiki Zenin yerini asla ama asla tutmaz fakat epey hoşuma gitti bu da😊
4bilge12 lalenurr966 ne demek, rica ederim. 🙏🏼 Versace gibi çok asil ve özel bir koku. Kesinlikle seveceksiniz 😍
lalenurr966 4bilge12 Ayy şu an en merak ettiklerimin arasına girdi hemen bakmam gerek tekrar teşekkürler😅❤️
Mom091 Zelisblt orijinalini kullanıyorum canım. Pahalı ama bayağı gidiyor bir şişesi çünkü iki fıs sıkman yetip artıyor. Replikalarıyla arasında koku olarak fark var. Fakat iş görür. Arkadaşlarım benden beğenip d&p den almışlardı gayet iyiydi. O kadar güzel ki sapık gibi kendimi kokluyorum sürekli😁😁
lalenurr966 Mom091 ilk söylediğinizin yorumları çok güzel kesinlikle bakmam gereken bir koku teşekkürler tekrar👍🏼❤️