mina00 sevimlienerji benımkı 7 ay 12 gunluk daha dısı cıkmadı ama endıse edıyorum elıne ekmek vermek konusunda bazen goruyo ıstıyo mınık bı parca agzına atıyorum cıynıyıp yutuyo
sevimlienerji mina00 işte öyle öyle alışacak yumuşak kısımlarında verin korkmayın dişi olmasa da çiğner o 😊
mina00 sevimlienerji tavugu nasıl yaptınız? Benım kızım tavuk sevmedı verdım kustu ama dana kıyma verıyorum, fazla yemek yıyen bı bebek degıl son gunler daha cok ıstahsız
sevimlienerji mina00 ben tavugu enginarı ve havucu küp küp doğrayıp pişirdim pişince içine zeytinyağı döktüm cok severek yedi
mina00 sevimlienerji denıycem kucuk kucuk hıc buyuk parca ısırdıgı ve ya bıseyın bogazına takıldıgı oldumu
mina00 Mlke301020 😂😂😂 benımkıne elma falan verınce hıc agzına goturmuyo ama kumanda anahtar ne gorduyse agzına goturmek ıstıyo
Mlke301020 mina00 bizimki aklınıza gelebilecek herşeye babası bir şey yese oğlum ağzını şapırdatıyor resmen bizimde az kaldı ek gıdaya beklemedeyiz. İnşallah devam eder bu huyu😃
sevimlienerji mina00 çok şükür hiç olmadı bugüne kadar mutlaka çiğner yada ağzında bekletir yavaş yavaş da olsa yer onu 😊
mina00 sevimlienerji ne guzel 🥰 bızde bır tavukta oyle oldu bıde ananasın yumusak yerını emmesı ıcın tutmusduk ısırdı buyuk parcasını takıldı bogazına
sevimlienerji mina00 ben ananas kivi gibi meyveleri artık eline veriyorum kendisi yiyor 😊 sizde büyük parca yemeye alıştırin bir kaç ay sonra yer kendisi 😊
mina00 sevimlienerji dısı yok dıye aslında bıraz kotu kı ısıramıyor ısıra bılse kendıne uygun parcayı
sevimlienerji mina00 dişi olana kadar siz her geçen gün parçaları biraz büyüterek verin 😊sonra göreceksiniz kendisi kopartacak boğazına kaçırmadan