Ozlm123 Kızlar kızım 6 ay 3 günlük patates havuç veriyorum yok yemiyo kusuyo resmen nolcak böyle ya siz neler veriyosunuz ama yemek yerken bize bakıyo resmen elimizdekileri zorla almaya çalışıyo 😔
Rubab_Mommy Ozlm123 Benim kizimda ayni.Corba sebze zorla yiyo.Aglayarak tukurerek.Bi tek meyveleri ve yulafi severek yiyo Tatli oldugu icin😑7 aylik
Mlke301020 Ozlm123 benim oğlum 5 aylık herşeyi istiyor o da yiyeceğinden değil bildiği tek şey ağızlarına koymak☺️ Başka şeyler deneyin onlara tekrar geri dönersiniz
yyaseminsahinn Rubab_Mommy benim bebişte yemiyordu sebze pürelerini veya çorbalarını bir çimdik tuz atıp ekmek doğruyorum (ekmeğin içi) öyle yiyor yoksa başka türlü yemiyor ama meyve pürelerini ve kahvaltısını çok seviyor
Bikuzuannesi Sevmediuse başka bı besine geçin bı hafta sonra tekrardan denersiniz daha çok yeni doyum değil tadım ayı ana öğünü anne sütü bı kaşık bile alsa maksat damak tadını oluşturmakta
sevimlienerji Ozlm123 ezerek verirseniz yemez ilk bir kac hafta blander tavsiye ederim ben oğluma öyle yaptım sonra ezerek verdim şimdi 8 aylık herşeyi yiyor ekmek zeytin kendisi yer ve yemediği şey Yok herşeyi yer
mina00 Mlke301020 😂😂😂 benımkıne elma falan verınce hıc agzına goturmuyo ama kumanda anahtar ne gorduyse agzına goturmek ıstıyo
Bekt Ozlm123 sakin ol daha 3gun olmuş ek gıdaya geçeli zaten 3 günde bı tane besin vermelisin. Zorlama yemiyor diye yedirmeye çalışma zaten emiyor yada mama alıyor
Ozlm123 Bekt ya çok haklısın gerçekten ama öyle dert ettim ki kendime kuruyorum kafamda ya sevmezse ya yemezse felan diye o yüzden herhalde canım
mina00 sevimlienerji dıslerı varmı? Ekmegın neresını verıyosunuz mazallah hıc bogazında kalmadımı? Korkuyorumda bu konuda bıraz
mina00 Ozlm123 kusuyosa sevmıyo demek kızıma tavuk kıyması verdım kustu hep dana kıyma verdım yedı doktor sevmedı dıye oyle yaptı dıyo
Bekt Ozlm123 ilk zamanlar öyle oluyor bende ne yapsam hepsini çöpe döküyordum yemiyordu çünkü. ama şuan 7 ay 15 günlük ve alıştı ne versem yiyor . Bu bir süreç ve onlari zorlamamaliyiz . Doktorumuz eğer zorlarsan besin reddi olur ve hiç yemez sakın zorlama demişti
sevimlienerji mina00 1 tane dişi var ona kendim Ekmen yapıyorum yiyor onu 😊zaten dişi olmasına gerek yok yavas yavaş bu şekilde öğrenecekler inşallah
-erCansu- Ozlm123 bir sürü sebze var tek tek deneyin yemediği zamanlarda patates havuç kabak buharda pişirin zeytinyağı falan ekleyin lezzetlensin mesela zaten bu ay sadece tadım yine sevmezse ara verin sonra tekrar deneyin 🌸
demir1717 Ozlm123 daha 3. Gün bismillah. Tadım yapacak 😊 öğün öğün kaşıklayıp yemeyecek. Siz 3 gün kuralıyla devam edin. çok blender alıştırmayın sonra püre bebek oluyorlar.
mina00 sevimlienerji benımkı 7 ay 12 gunluk daha dısı cıkmadı ama endıse edıyorum elıne ekmek vermek konusunda bazen goruyo ıstıyo mınık bı parca agzına atıyorum cıynıyıp yutuyo
mina00 sevimlienerji tavugu nasıl yaptınız? Benım kızım tavuk sevmedı verdım kustu ama dana kıyma verıyorum, fazla yemek yıyen bı bebek degıl son gunler daha cok ıstahsız