Seraay_Aytac Arkadaşlar bebeğim 8 aylık sunnet etmeyi düşünüyoruz fakat diş çıkarma evresinde olduğundan korkuyorum ikisi aynı zamanda olursa sıkıntı olur mu çok ve diş çıkaracağını nasıl anlayabiliriz?
EslemDilan Seraay_Aytac yeğenim 8 aylıkken olmustu 3 günde toparlandı herhangi sorun yaşamadı idrar yaparken yanması oldu birde biraz huysuzlugu okadar
Utkuu Seraay_Aytac benim oğlum üç buçuk aylıkken oldu ama bence aradan çıkar ilk gün biraz sıkıntılı zaten bir haftayada toparlanmş oluyo krşke dahada önce yaptrsaydm dedm hatta
Can_can Seraay_Aytac ne kadar küçük o kadar rahat. Oğlum 3.5 aylıkken oldu 10 günde tamamen iyileşti. İlk bir iki gün sıkıntılı geçiyor çişini yaptikca cani yanıyor ama oda geçiyor. Bezini bağlarken pedbardak kesip koymuştuk pipisinin üstüne rahat etmişti baya. Şimdiden hayırlı olsun.
Sevilay80 Seraay_Aytac bızde 15 gun once olduk 6 aylık suan cok zor gectı cok huysuzlandı evet bizde dıs doneminde yız uykuları gıttı oglumun resmen cıs yaparken sureklı agladı keske daha kucukkrn yaptırsa ıdım dedım sureklı yatakta dinmek ıstedı oturmak ıstedı anlıcan baya zor gectı bızım ıcın
Diana07 Benimde bebeğim yarın olucak 3 aylık acaba ameliyathaneye soyarak mı vericez yoksa onlar mı soyuyor içim kıpır kıpır 😬
Utkuu Diana07 bizde girdik sünnete kendm açtım orda altını steril bi odada yapıldı ameliyathanede değil
Urasbusra Diana07 en doğru zaman bende tam 3 aylıkken yaptırdım 2 günde geçti. Görüntü olarak 10 günü buluyor ama. Ve şimdi 4.5 aylık iyi ki yaptırdım diyorum çünkü şuan her şeyi anlıyor ve zorluk çıkartıyor
Seraay_Aytac Diana07 valla bizde yarın düşünüyorz da belli değil benimde şimdiden aglamaya başladım nabcam bilmiyorum
Diana07 Seraay_Aytac benimde içim kıpır kıpır nasıl olucak edicek birde çevremdekilerin rahatlığı beni öldürücek yani evet sadece ucunda ki et alınacak ama işte o benim canım canı yanıcak DİE içimi kemiriyorum. Bi an önce Allah’ın izniyle bitsin geçsin
Can_can Seraay_Aytac karton bardak olması lazım. Yuvarlak şekilde kesin ve üst kısmını yerleştirin. Bez değmeyeceği için cani cok yanmayacaktir.
Sevilay80 Seraay_Aytac bızde 15 gun once olduk 6 aylık suan cok zor gectı cok huysuzlandı evet bizde dıs doneminde yız uykuları gıttı oglumun resmen cıs yaparken sureklı agladı keske daha kucukkrn yaptırsa ıdım dedım sureklı yatakta dinmek ıstedı oturmak ıstedı anlıcan baya zor gectı bızım ıcın
Sevilay80 Seraay_Aytac evet canım oturuyor yanı 15 gun oldu yenınyenı dıkıslerı dusuyor toparlanıyor yavas yavas.