MehmetefeM21 Arkadaşlar oğlum 3 buçuk aylık aptamil mama veriyorum ama kaşıkla veriyorum biberonda içmiyor acaba bi faydası olurmu kaşıkla da versem kimi olmaz dio oğlum çok zayıf geride gelişimi 1 haftadır veriyorum acaba toparlanırmı aptamille
Karabiber57 MehmetefeM21 olmaz diyenlerin sebebini merak ettim verirken soğuk olmadığı sürece neden olmaz olsun ki sonuçta anne memesine alışsın diye kaşık biberonlardan da veren var
Htcnrgzl MehmetefeM21 canım önemli olan mamayı yemesi ne farkeder kaşık yada biberon bende aptamil prosyneo kullanıyorum ama bilmiyorum bazen 400 Gr alıyor aylık en fazla 600 Gr aldı doktor aptamil ver dediği için onu dinliyorum ama değiştirme fikrim var
Sblsrgnsn MehmetefeM21 niye faydasi olmasin ki ben yeni dogdugunda 1 hafta memeyi almadi sagip kasikla veriyordum sutumu sadece zor olur senin icin fazla vaktini alir ama biberon almiyorsa yapacak biseyin yokki ac mi kalsin cocuk sonucta bi kasik verip aksama kadar ac birakmiyorsundur cocugunu o aylarda mama meme reddi olabiliyor atak doneminde de olabilir sen devam et mama vermeye toparlar yavas yavas
Ylcmelis MehmetefeM21 banada zayıf diolardı 2.aydan aptamil +meme vermeye devam ettim yani biraz faydası oldu ama 3.aya geçince cici büsküvili aptamil mama vermeye başladım öyle dha iyi toparladı
MehmetefeM21 Htcnrgzl neden iyi gelmedimi bende aptamil veriyorum kilo yapar diorlar o gazı olduğu İçin ilk aylar vermedim şimdi toparlansın die veriyorum ona inşllh yarar oğluma kaşıkla veriyorum içiyor doyunca zaten ağlıyor bide ağzını kapıyo sıkı
Htcnrgzl MehmetefeM21 Tabi canım tokken niye yesin çocuk bence siz ve bebek mutlu ve toksa aldırmayın 4 aylık bebeğim benim canım 1 ay kontrolünde başlamıştım şuan 4.935 Gr hiç 1 ayda 1 kg almadı mesela en fazla 600gr yaramıyor mu diye düşünüyorum günde 2 3 defa da anne sütü sağıp veriyorum az sütüm anca birikiyor
mltmkrkl Bende aptamil prosyneo aldım dogumdan beri günde 1 ya da 2 defa veriyorum sütüm var ona takviye ama sma denicem herkes iyi diyor bakalım kilosu iyi 1 ay 4 günlük 3450 dogdu 1 aylıkken 5 kiloydu merak ettim sma aldım
MehmetefeM21 mltmkrkl ee kilosu iyiyse alıyorsa Nie değiştirdiniz ki peki ? Sma iyi de aptamil kullanıyorum bakcam buay nasıl olcak kilosu falan bende emziryorum günde 3 kez mama veriyorum sabh öğlen akşm
mltmkrkl MehmetefeM21 yani benim bebegim in çok hassasiyeti olacagını sanmıyorum mama konusunda onu çok övdüler anne sütüne en yakın falan diye merak ettim canım bende
mltmkrkl Elisa77ebru bizde gaz olmadı aptamil prosyneo da kullandım normal aptamil de farkı olmadı bebegim de
MehmetefeM21 Ylcmelis vLlh ben sade aptamil aldım işte veriyorum bakalım inşallh şifa olur yawrularmıza ben biraz toppiş bebeklere bayılıyorumda Oyüzden istyom böyle topş topiş olsun 😌
mltmkrkl Sezeryan dogum ise aptamil prosyneo öneriliyor muş normal dogum da alınan yararlı bakterileri çocuk alamadığı için bu onu saglıyormul öyle okumuştum ama normal dogurdum ben öteki aptamil de sevdi bebegim
Ylcmelis MehmetefeM21 ben 3.aydan beri cici bebe büsküvili mama veriyorum bugün tartıldık 1kg almış 🤔çok az yanakları doldu işte 😂😂