Alptuna Merhabalar.9 kasım doğumlu,bebeğim atak döneminde değil,hasta değil şükür ama aşırı huzursuz.ağlıyor emmmek için uyumamak için direniyor çığlık çığlığa sizde durumlar nasıl acaba 😕
MiniKaya Alptuna 26 kasım bizdede uyku gerilemesi başladı geceleri saat başı ayaktayız birde illa birkez ağlıyor gece avaz avaz gözü kapalı 🤦🏻♀️
inthequeue Alptuna 11 kasım doğumluyuz doğduğundan beri hep atak gibi zaten 🙈 alerjik bir bebek o yüzden günü geçirmeye bakıyoruz hiç saymıyorum o haftaları
Alptuna MiniKaya aaa aynısı bizde de var sanki alarm kurmuş gibi 3.30-4 arası çığlıkla ağlayıp duruyor gözler kapalı 🤦🏼♀️
MiniKaya Alptuna bizdede akşam 10-12 arası yapıyor sallıyorm ağlıyo pışpışlıyorm ağlıyo emzik veriyorm ağlıyo şaşıp kalıyorm
gmze_00 Alptuna aynı bizde atakta değiliz güneşli günler diyor ama 😏 kucakta durmuyor yere koysam ağlıyor mama içmiyor geceleri sürekli uyanmaya başladı gaz problemimiz geçmişti 3-4 gündür gaz atarkende ağlıyor artık akıl fikir erdiremiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 😭😢
Gupsemmm Ceylancns Merhabalar biİzmde 30 kasım bir kere sebebsiz ve ir ğlaması oldu ama başka olamso şimdilik iyi gidiyor
BalAnnesi1 Mira61 benimde 13 kasim emmesindede gerileme var. Uykulari cok duzensizlesti. Gece uyumuyor surekli 3 yada 4 gibi kalkiyor :(
elifhanimm Alptuna 8 kasım, iyiyiz allaha şükür ilk aylar çok huysuz du ebbedi durmazdı ama şu an hem çok uyumluyuz hem herşeyimiz düzenli. Diş istiyorum sadece ama yok henüz bir de çok az ses çıkarıyoe içime dert