Kızım dün rahatsızlandı her yediğini içtiğini kusuyodu ateşi vardi hemen en yakın çocuk Hastanesi’ne götürdük eşimle acil bölümünde bayan doktor karnına bakıcam aç dedi açtım çocuğumun karnına çimdikler gibi yaptı sinirlendim belki doktor bildiği vardır elbet dedm sonra normal baktı eli kaymış eldivenden şikayetimizi söyledm iki şurup verdi bunları içir yarım saat bişey yedirme kusarsa ishali olursa yedir dedi içirdik bekledik yarım saat kızım bu arada ağlamaktan çatlıyor kucağımda 7 aylık da hamileyim kızım 1 yaşına yeni girdi neyse gittik doktorun yanına şurup vermistiniz içirdim kusmadi dedim tamam eve gidebilirsiniz dedi şoka girdim nasıl yani neden böyle ateşi kusması öksürmesi var dedm sebebini söylemediniz dedm balgamı var diyor ben ne bileyim neden olduğunu polikliniğe götürün diyo bu saatte buraya geldiğimize göre dedm Poliklinik saati deil acil saati sizde bilmek zorundasnz dedm çocuğumun neyi olduğunu sormam neden sorun oluyor ki alışmışsnz Suriyelileri diğer insanları aşağılamaya dedm bağırdım çağırdım haksız mıyım sizce ??