Ncy Bizde 2 aylığız aynı şekildeyiz kucağımda uyuyor yerine koyunca hemen kalkıyor ne iş yapacağımı şaşırıyorum
Tututu Merhabalar benımde bebeğim bugun tam 2 aylık . Gündüz sallarsam süpürge sesiyle uyuyor sadece bıraktıgım an uyanıyor. Birde gunde 1 kere kaka yapıyor veya hıc yapmıyor sizinkiöer nasıl normal mi acaba?
Ebruk Tututu benim kızımda bugün tam 2 aylık oldu 😊günde 2 defa çok nadir 3 kez kaka yapıyor çişli bezi daha çok oluyor çişli bez alıyorsan 5 6 tane falan normaldir bir hafta on güne kadar kaka yapmaması normal diyorlar
Ishakpasa OyaGny bende sadece bizde var sanıyordum bu durum yalnız değilmişim. Umarım kısa zamanda düzene girer bu durum. 😕
fernweh Annekizz benim bebeğim 2 ay 24 günlük 2. Ayına girdiğimizden beri öyle gündüz neredeyse toplamda 1 saat uyuyodur, bir türlü derin dalamıyor uykusu olduğu içinde huysuz oluyor bende bişey yapamıyorum ancak eşim evdeyken ilgileniyo öyle yapıyorum
DoganurcaN Bizimki 40ından sonra gündüz uyumaya başladı gerçi bıraksak uyanır ama sallıyorum beşiği en ufak uyanmalarda geri dalıyo gündüz yine bi 2 saate bi uyuyo yarım saat 1 saat falan toplamda yine bi 2-3 saat uyuyo gündüz