Annekizz Kızlar bebeğim gündüz uyumuyor 3 gündür gündüz uykusu yok ne iş yapabiliyorum ne yemek sürekli kucaktayız uyutuyorum 15 dakika sonra yine uyanıyor normalmi artık böylemi olucak 🤦♀️🤦♀️
Eminegulerbass Annekizz benim kızımda 2 aylık doğdu doğalı böyle. Doktora götürdük şükürler olsun bütün herşeyi temiz. Zamanı bebeklerin huyu galiba uykusuzluk 🤯
Nesrincente Annekizz benımkıde gunduz pek uyumaz 10 dk 15 dk uyur falan ama gece uyuyor banyo yaparsa o gun cok guzel uyuyor bıde 2 aylıgız suan bide sureklı sallarsam uyur gunduz
Hum34 2ay olmak üzere ve asla gündüz uykusu kalmadı. Hatta gece uykusu bile eskisi gibi değil 😬 sürekli benimle olmak istiyor. Sling almayı düşünüyorum sırf bu yüzden.
Busukermit Hum34 işe yarıyor biliyor musunuz ben markete giderken kullanıyorum mesela emziğini de veriyorum uyuyup kalıyo evde kullanmadı m hiç ama dışarısı için birebir
Busukermit Benim bebiş uyuyo da gece 4. 30 da uyaniyo 7 8 e kadar uyumuyo ve degiştiremiyorum da Bi türlü emzirme mama hiç bişi farketmiyo beşigine koyunca gözler fsltaşı gibi acılıyo 😃😃
Bsrultrk Busukermit aaa bu biziz 😅 hiç sekmiyor 4.30-5-5.30 illa birinde güne merhaba diyoruz 😴 asla gerş uyumuyor saat 10-11 e kadar. Sürekli uyutmaya çalıştığım icin de verimli bi zaman olmuyor. Gündüz de bi kaç gündür yarım saat en fazla uyuyor
Morusevenanne Annekizz bence dolunay molunay bişeyler etkiledi bu bebekleri 😂 biz de 1,5 aylık 3 gündür gündüz uyku yok pertim. Gece 11e kadar bizle uyanık.
Annekizz Morusevenanne Aha vallahi 11e kadar uyanık 11de uyutmaya başlıyorum uyuması 12 12.30u buluyor 💁🏻♀️
Nesrincente Annekizz aynı aynı gunduzlerı oyle ama gece hıc sallamam uyur gece uyusunda gunduz Bi şekilde gecıyo
Annekizz Nesrincente Gece sallarım uyur normalde sabaha kadar emmeden uyurdu ama 3 gündür saat başı uyanıyor emiyor zorla uyutuyorum