Asiimmmm Kızlar merhaba 2020 yılında tatil Budur dan otel rezervasyon yaptırmıştık. Ancak eşim gitmeden 3 gün önce covid oldu iptal ettirdim sigortalandırmıştım. Ancak 9. Aydan beri daha iade etmediler. Varmı benim gibi mağdur olan. Arıyorum mail atıyorum bana sıradasınız iade yapılacak deniliyor ama ne zaman. 9 ay olacak bu iade sırası 9 ayda gelmez mi? Cimer e yazdım bir çözüm bulamadım. Ne yapacağız bilmiyorum bilen varmı acaba ?
Vanilya Asiimmmm Turizm şirketleri çok zor durumda. Mali olarak belki dedikleri gibi sıradasınızdır. Çünkü zarar kapatmaya çalışıyorlar. Her şey durdu ülkede Allahım sen şu illeti bitir başımızdan
Nildailay Asiimmmm biZede aynısı oldu eşim direk şubelerine gitti karşıdaydı yanlış hatırlamıyosam biraz kavga gürültü bir hafta içindr iade ettiker
YouTube Asiimmmm canım ortalık iyi değil bence hiç yapmayacaktır çünkü her an yasak geliyo bence vermezler yani dolandirildiniz
Liyosunannesi Asiimmmm bizde tatil budurdan almıstık ve iptal ettirdik. Bizide sürekli oyaladılar sonuç olarak yatırıyolar ama illallah ettiriyolar, bidaha asla tatilbudur dan almam.
Asiimmmm Vanilya evet zor durumdalar da vatandaş da mağdur durumda kalıyor. Parayı peşin almayı biliyorlar. Bir daha asla bu firmadan yapmayacağım yaptırmayacağım zaten rezervasyonu
Asiimmmm YouTube böyle güçlü şirketler nasıl olur da dolandırır anlamış değilim sonuçta bana kalırsa da dolandırıldık oradan da zarardayım
Nildailay Asiimmmm çok aradık çok uğraştık mailler bizede sıradasınız dediler şubelerine gittik çözüldü valla
Asiimmmm Liyosunannesi ne zaman iptal ettirdiniz ne zaman iade ettiler hatırlıyormusunuz. 9 aydır bize sıra gelmek bilmedi. Bana deseler ki 2023 de iade edeceğiz bekleyim ama oda yok
Liyosunannesi Asiimmmm geçtiğimiz temmuzdaydı tatilimiz, ben şubattan falan almıştım sanırım rezervasyonu. Ekim-kasım ayı gibi sanırım geri yattı. Paranız geri yatar merak etmeyin, ama zaman alıyo işte, buda bize ders oluyo.
Liyosunannesi Asiimmmm şimdi maillerime baktım, ben aralık 2019 da almısım tatili, nisanda iptal basvurusu yapmısım, ekimde parayı geri yatırmışlar.
kubra199 Asiimmmm merhaba bizimde basimiza geldi 4 ay bekledim yatirmadilar sonra tuketici mahkemesine basvurdum ertesi gun yatti
Liyosunannesi Asiimmmm aynen öyle benimle aynı dönemde kuzenimde iptal ettirdi ets turdu onunki, 15 gün içinde iadesi gerçekleşmiş.