maestro Merhaba canım anneler 🌸 Biontech aşısı olup da emziren var mı aranızda? Sizde ve bebekte herhangi bir yan etki oldu mu? Sevgiler..
aslbaybars maestro bende bu hafta aşı olacağım emziriyorum da . Hangisi olsam karar veremedim ama biontech ağır diye duyduğum için sanırım sinovac olucam
maestro aslbaybars çin açıklamasından sonra biontech olun derim. 2 doz sinovac üstüne herhangi bir mRNA aşısı önermişler. yeterliliği şüpheli sinovac şuan. çok ağrımadı benim
Merve-eee Denizlila mefhaba, asidan sonra aspirin ictinizmi acaba, boyle bir sey duymustum sanki icilirse iyi olur gibisinden ? maestro
maestro Nouvella kimileri sütü sağıp vermemeyi tercih ediyor ama ben antikor açısından sakınmadım emzirdim. hiç bir sıkıntı olmadı. her şey olağandı. benim sadece kolum acıdı o da 1 gün sürdü. 2. dozdan sonra antikor testi yaptırıcam.
maestro Merve-eee prof dr Mehmet Ceyhan açıklama yapmıştı bununla ilgili. Kan sulandırıcı olduğu için ölümcül olabilir diye. sakın içmeyin. sadece baş ağrısı vs yaparsa bi parol kullanabiliriz bu dönemdeki.
Bebito123 5 gün önce kuzenim sinovak oldu ardından halsizlik başladı bugün test yaptırmış pozitif çıkmış çok canım sıkıldı 😏
maestro Bebito123 aşıdan mı hasta olmuş ki? belki bulaş yaşamıştır. tek dozda hemen koruyucu olmuyor ki. vücudun antikor üretip savaşması için biraz zaman lazım.
Nvys2320 Bebito123 Canım benim de öyle oldu ve çok ağır geçirdim. Doktorun dediği virüsü aşı öncesi almışsın aşı onu tetiklemiş. Şifa versin Rabbim inşallah.