Aysenurkk Ataklara hiç inanmıyordum taa ki bunu yaşayana kadar. Tüm huyu suyu değişti, sürekli ağlıyor uyurken bile çığlık çığlığa . Hiç gülmüyor emmek bile istemiyor. 😞Ortalama ne kadar sürüyor ve sonunda ne gibi özellikler kazanıyor
Berenkooommm Aysenurkk tam denildiği gibi 38 gün sürdü huyu suyu herşeyi değişti atak bitince geri düzeldi
leynanin_pembemantosuu Aysenurkk 1 aya yakındı sanırım 4. Ay atağı bide 6. Ayda 2 diş birden çıkartı o sorunu atlatmakda çok zorlandık
Pepito Aysenurkk bitmedi canim. 16 aylik hala bitmedi o allahin cezasi atak😂 4 ay olana kadar deliksiz uyurdu. Soyleyince sasiriyor herkes. Gece ben hic uyanmazdim. O 4. ayda bi bozuldu duzen. Her seyi ayni devam etmemize ragmen duzelmedi. Uyku gerilemesi kalici oldu. Simdi gecede 6-7 kere uyaniyor🤦🏼♀️
Mamayorgun Bizim net 2 ay sürdü 😞 4. Ayda başladı 6. Ayda bitti. O neydi diyorum şimdi dönüp arkama baktığımda Allah yardımcınız olsun.
Obirprensess Bizimde son 4 günümüz ama biticek gibi durmuyor hiç uykuyu unuttum gecede kaç kez emziriyorum belli değil 🤦♀️
Annesininbi1tanesi_ Merhaba hanımlar 2 ay 20 günlük bebegim var bu atak dediğiniz şeyi ilk defa duydum her bebekmi geçiriyor biz zaten her akşam 8 de aglayıp 11 gibi baygın düşüp uyuyoruz bide o olursa tek başıma ölürüm 😩
Aysenurkk Annesininbi1tanesi_ 3. Ayda bence rahatlarsınız biraz ben şimdi düşünüyorum 3. Ay çok rahatmışım kıymetini bilememişim. Ben de tekim ve çok zorlanıyorum. Evet atak haftaları var sadece 4. Ay değil, öncesinde ben çok etkilenmemiştim 4. Atağa da inanmamıştım bu yüzden ama yok yani gözle görülür bir değişiklik var evde bebek arabasıyla gezdiriyorum çocuğu 🤦🏽♀️. Ama her bebekte olacak diye bir şeyy yok tabii. biraz internetten araştırın bebeğinizin doğum tarihine göre hesaplanıyor
Babys1 Aysenurkk 12. Gündeyiz öldürmüyor ama süründürüyor 🥲 35 gün yazıyor internette ama erken ya da geç bitebilir