Senemmm11 Kızlar ramazanda kolaylık olsun diye sahurluk iftarlik buzluğa biseyler atmak istiyorum. Hem cocuk hem oruç kendimi yormak istemiyorum 😂😂 Biraz tavuk köftesi yaptım buzluğa koydum. Kiymadan misket köfte yapayim diyorum sulu yemeklik corbalik falan. Sahur için için 20 tane gözleme yapiyim diyorum. Başka ne buzluğa atılır fikir alışverişinde bulunalım
Mimarbiranne Senemmm11 sarma haşlanmış nohut fasulye mercimek buğday, tavuk döner yaptim kavurma türü koy çorbalar yemeklere katarsın ev yapımı pizza yap direk pisirirsin ve poğaça attt yufkadan borek:)
Splash-Splash-Love EsofmanliSevketHoca Hocammm Ramazanda oruç tutarsak ne zaman bırakmak lazım? Nasıl tutmamız gerek ? İp ile mi tutmak gerek sıkıca kaçmasın diye 🤣🤣🤣 Hhhhhhh Hhhhhh Hooocammmmm
Gokalpsmom06 Yapacak cok sey varda.bebegim durmuyor asla.birakmiyor beni normal yemek bile yapamiyorum temizlik yapamiyorum cok uzgunum 🤕
Demirac19 Gokalpsmom06 aynı durumdayım kolik mi sizinki de? Olsun ama üzülmeyin bu günler de geçicek ☺
Senemmm11 Mimarbiranne sarmayı buzluktan çıkarıp pişince sevmiyorum tadını onu yapmam ama nohut poğaça güzel fikir evet poğaça yapıp atiyim sigara böreği tarzında börek yapabilirim ay harikasin yemin ediyorum hiç aklıma gelmedi bunlar 😂😂
Blackcloud Mimarbiranne Canım buzluğa poğçayı pişirip koyuyoruz dimi, komik gelebilir belki ama ben hiç koymadım ondan soruyorum?🙈
Mimarbiranne Senemmm11 aklima gelirse yazarım çalışan jnsan olunca hep difrize yedekleme modundayim.:))))))))()
Gokalpsmom06 Senemmm11 mantı buzluk böregi kizartmalık köfte,sulu köfte, icli köfte, pogaça,sarma , mayalı ekmek 😊
Senemmm11 Cheddar yemek olarak değilde hazırlaması kolay olarak mesela hani köfte attım çıkarıp direkt pisirmelik yogurmayla şekil vermekle uğraşmadan gibi tesekkur ederim yorumun için 😊
Woody Senemmm11 Kek, pogaca, börek Biber dolması doldurup atabilirsiniz Kuru fasulye, nohut yapıp sıcakken kavanozlayabilirsiniz Karnıyarık için patlıcanları hazırlayıp atabilirsinşz. Pişince de atıyorum ben. Mikrodalga da çıkarıyoruz
Elifdurununannesi Woody kek buzluğa girer mi ki hic buzluğa kek atmadım poğaça falan attım ama keki duymadım
Kahvekokussu Senemmm11 sadece tavuk salata köfte salata ve çorba yiyen ben üzgünce yorumları okuyorum 🥺🥺
Cerenaslan Senemmm11 Şu an buzluğumda tahinli çörek, peynirli ve sucuklu sigara böreği,içli köfte ve sulu yemekler için ıslatılmış kuru baklagiller var. Kızartılmış patlıcan, közlenmiş biber var.Başka ne yapsam diye düşünüyorum bende 😂