Zalimsin Ben de aynı sorundan muzdarip olup passifolara şurup aldım ama bana çarpıntı yaptı resmen titredim uyku filan hak getire. Korkudan Bi daha içemedim ama bitkisel olduğu için emzirirken içilşyordu araştırmıştım alırken
Sevdamavi Zalimsin ilk defa duydum kuzum yıllardır kullanırım kullananları bilirim yorumları okurum şaşırdım
Sevdamavi Mom0870 görmez miyim daralınca içiyorum rezene de içebilirsin ama o da pasiflora kadar etkili
Sevdamavi sedaomur26 yok kuzum reçetesiz satılıyor bitkisel diye zararı yok uyumadan önce iç yat ama bi hafta düzenli kullanman lazım
Mom0870 Sevdamavi Rezeneyi de düzenli içmem gerektiğini bilmiyordum canım. Bir deneyeyim çok teşekkürler ❤️
Mom0870 Mom080 vallahi bilmiyorum içim sıkılıyor uyuyamıyorum eğer etki edecekse aklıma bu geldi bir tek bugün reklamlarda da kapsülünü gördüm 🤷🏻♀️ umarım bir etkisi olur 🥺
Mom0870 Mom080 Pazartesi eczacı arkadaşım var danışıp alayım mutlaka yazarım ama 1 haftada etki ediyormuş ancak düzenli kullanımda bakalım umarım etkisi olur 🙁
AloneMom Mom080 Benimde bazen için daralıyor sinirlerime hakim olamiyorum ise yararmi ki.@Mom0870 ise yararsa banada haber edermisin canim
Mom080 Mom0870 inşallah canım bitkisel denildi zararı olmaz inşallah fayda görürüz AloneMom evet ise yarar inşallah cabim