Melek_annesi_06 Merve5627 evet canım şuan için vermek istemiyorum zayıflık yakışmıyor bana teşekkür ederim 🤗🌹
Dezehs Merve5627 1 aylık anneyim numarada 5 çocuk annesiyim araları çok yok ondan ama bebeğim bğyğsğn direk rejim ve spor
HazelK hamzabebek yaa çoğu kişi ikinci bebekten sonra kilolar kalıcı diyor🙈 bende 53e çıkınca göbeğim çıkıyor😅 ikinci bebekte kaç kilo almıştın? ben 62 kiloya çıkmıştım ilk gebeliğimde 🤭
hamzabebek HazelK İkisinde de 12 kilo aldım.ilkinde 7-8 ayda vermiştim ama ikincide veremedim 6 aylık bebisim.kiloyu bilmem ama ikinciyle beraber göbek kalıcı galiba
Meltemmelikemelisa Merve5627 ayy ben aldım başımı gidyorum cnm ıkı cocuk soğrudum ama şuan berbat durumdayım ıkıncı cocuğum suan 7 aylk oldu boy:1.68 kılo:90 😖😖😖ne yapcam çok mutsuz huzursuzum
Merve5627 Meltemmelikemelisa ama dua et boy var gene 😊 benim boyum kısa şuan ideal kilom 53 felan olmam gerek
Meltemmelikemelisa Merve5627 şuan çok obez kılo endeksınde gözkuyorum cnm 48 beden imm neresine dua etcem boyumda kılomdan dolayı artık gözkmuyor ki canım 😂😅