Lykia ayyyy aynı duyguları haftalar önce Burda bende yaşamıştım ama sabaha kadar anca dayanabildim sonra sabah vermiştim memeyie böle olmaz anlatarak konuşarak keseyim dedim sonra 1.5 2 ay kadar daha emdi ama inanın bizde doğduğundan beri çok sıkıntılıyız uyku konusunda memeyi bıraktık ama hala aynı sekıldeyiz uykular zor bizde memede uyuyorduk o kadar yapışkan bir hale geldi ki artık oturamıyodum yatamıyodum sürekli üstümdeydi ve bide yemek konusunda Bizim çok sıkıntılıydı bu böle olmayacak dedim çünkü asla anlamıyodu konuştuklarından Bide hala konuşamıyor 27 aylık olmak üzereyken sabır taşı ile kestim çünkü benim çocuğum başka sekılde ayrılmazdı ayrılmadı da zaten ilk kestiğimde çok şükür bu defa daha rahattık ikimizde oda ağlamadı bende ağlamadım ilk kesicem dediğim dönemde öle bir ağladım ki ben demiştim annelik ne zor diye çok Güzel emmeleri ama bırakması bi o kadar zor ama maşallah diyim🧿 yemek düzeni daha iyi biliyomusunuz zaten bunu ümit ettim hep ve memeyi dört gün içinde unuttu ve hiç ağlamadan korkmadan bu günler de geçecek biraz sabredin 🌸