Alayay Kızlar daha önce de yazmıştım. Bebeğime mama takviyesi yapıyorum . Aptamil 1 kullanıyoruz. Ama erimiyor erimiyor ne yaptımsa erimiyor . Ilık yaptım yok sıcak yaptım yok kaynar suyla yaptım geldim gittim karıştırdım yok .önce soğuk suya koy üstüne sıcak ekle dediler yok su derecesiyle 40 derecede yaptım yine erimedi. Biberonun camı ayran kesmiği gibi . Şaştım valla. Hipp combiotik almıştım bebeğimi rahatsızlandırdı. Geri döndüm aptamile. Bir akıl verin hanımlar kaç dk çalkalıyorsunuz. Ben mi hata yapıyorum bilmiyorum . Eczaneden alıyorum mamayı başka yerden alıyım desem sanki eczanede üretmiyorlar ya paketli kapalı kutu. Bu şekilde bebeğime vermem onda bi sıkıntı yaratır mı acaba
tatlismelegim Alayay hastanede ilk günler biz de kullanmıştık hiç öyle bir sorunla karşılaşmadm skt bi bakın
PrensesZeynep Alayay bende aptamil almıştım kızıma ayni sorunu bende yaşadim bi türlü erimedi biberonda hep yapışık kaldi kullanmayi biraktim sma kullaniyorum şuan memnunum hemen eriyo
Ozcskrl Canım 8 aydır aptamil kullanıyorum. Hiç bir kere bile böyle bişi yasamadım. Çalkalamadan karıstırın. Oyle bile saniyeler içinde eriyor. Son kullanım tarihinde problem yoksa bile saklama kosulları yerine getirilmemiştir belki. Aldıgınız yere durumdan bahsedip değişim talep edin. Onlar firmayla aralarında hallediyorlar. 👍🏻
Anneyim_12 Alayay ben kzııma ağtamil aldığımda tarihi geçmemesine rağmen bozuk çıktı. Aptamil mamalarda oynama var vermeyin hatta ben tadına baktığımda iyi bi tadı yoktu. Kaynanama verme iyi değil dedim o yinede para verilmiş diye çocuğa zorla veriyordu. Ama çocuğum çok rahatsız oluyordu. Görümceme dedim oda annesine mamanın bozuk olduğunu söyledi. Kızım o gün çok rahatsızdır bebeğim ve yoğum bakımdan yeni çıkmıştı. O ğün içtiği mamayı kusmasaydı yine yoğumbakıma girecekti. Bence vermeyin biz sma kullanıyoz onu deneyin. Aptamil mamada oynama var.
Deletedmom5284 Alayay bende bir sorun yaşamadım canım aptamil prosyneo, aptamil AR, normal aptamil hepsini kullandım, önce ılık suyu ekliyorum sonra mamayı, bazen önce mamayı sonra suyu
HamzaSiracveBen Alayay allah allah kuzum paketin içindeki nemlenmiş olabilirmi acaba ben cok mama degiştirdim ama hiç boyle bi sorum yaşamadım
Kimimkiben Alayay çok tuhaf, tamamen deneseniz? Yine de olmuyor mu? Eğer olmuyosa bence mama aldığınız yeri değiştirin. Mamalar nemli olabilir diye düşünüyorum. Bende Aptamil kullanıyorum öyle bi probleme rastlamadım. En son çare olarak da sert bi şekilde aşağı yukarı çalkalayın köpürsün bişey olmaz bakalım öyle de topaklanacak mı
Alayay Kimimkiben başka yerden mi alsam ki. Ama aldığım eczane her mamadan 1 tane getiriyor satılınca tekrar getiriyor. Saklama koşulları iyi diye düşünüyorum . O şekilde de yaptım çok köpürdü ama yine de erimedi. 1 kuyuyu neredeyse deneyerek bitirdim Acaba ben mi yapamıyorum diye
Kimimkiben Alayay bence aldığınız yeri değiştirin bi kerelik sorunu daha iyi anlamış olursunuz. Sorun onların mamasında işe gider söylersiniz. Tozunu felan fazla atmıyorsunuz dimi
Alayay Kimimkiben bütün aptamil 1 seri noları aynı mı acaba değişik mi. Ben aynı yerden aldığım için hep aynı seri nosu.Acaba o seride mi sıkıntı var.aptamil 1 kullanıyorsanız bakabilir misiniz