Fatmannur Merhaba kızlar doğuralı 2 ay 24 güb olacak ama halen toparlanamadım sürekli hasta hissediyorum kendimi sürekli mutsuz gibi geceleri uykuya dalamıyorum sürekli içimde birşey olacak korkusu yaşayan varmı
Busra08 Fatmannur ben ilk 3 gün öyleydim canım şuan 1 aylığız 3 gün sonra 40 ım çıkıyor çok şükür iyiyim
Goksuuuu Fatmannur bende 13 günlük anneyim. İlk günden beri sürekli ağlıyorum. Sebep yokken bile birden ağlama krizine giriyorum. Bunu yaşayan var mı? Ne zaman geçer
kbra2234 Fatmannur hayır almadim bı psikolog ile mesajlasmistim 3 aya kadar normal devam ederse tedavi edilmesi gerekir demişti
EgeveAlyaninannesi Gecmis olsun bende depresyondayim ama lohusalik degil internetten surekli hastaliklari arastira arastira girdim cikamiyorum 😔
Fatmannur EgeveAlyaninannesi bende sürekli saçma şekilde kendimi hasta hissediyorum ve sürekli araştırıyorum bebek varmı
Cicianne06 Goksuuuu cnm bende 10 günlük anneyim bende öyle bugün sürekli bişeyler mahana edip ağladım 🥺 başım çok ağrıyor 🙁
Cicianne06 Goksuuuu cnm bende 10 günlük anneyim bende öyle bugün sürekli bişeyler mahana edip ağladım 🥺 başım çok ağrıyor 🙁
EgeveAlyaninannesi Fatmannur bende surekli bacagim sisti diyorum kalbim agridi diyorum kolum boynum vs derken hep arastiriyorum ve hep kotu hastaliklar karsima cikiyor bu sefer kafayi iyice takiyorum olecekmiyim ya olursem ya bu varsa cocuklarim napar falan filan iyice kafayi yedim
Fatmannur EgeveAlyaninannesi evet bende öyleyim doğumdan sonra ayak parmaklarımda uyuşma başladı bunu omkadae çok taktım ki bel emarı çektim şeker testi yaptım vitamin takviyesi aldım halen geçmedi en son sinir sıkışması diyor du intetnette onun için de nörolojiye gidecem sanki hepsi piakolojik hakkımızda hayırlısı
Ozlemay Fatmannur sizlerde kabus gördünüz mü ben rüyamda çok korkuyorum günlük h ay atta birşeyim yok
Fatmannur Ozlemay yok uykuya dalma sıkıntım var gecenin bir yarısı beneği emzirmek için kalkıyorum bir daha da uyuyamıyorum sürekli saçma düşünceler oluyor aklımda