MelekAnnesii Ayyvz sadece evlerimiz ayrı yoksa bütün ailenin konuşması bizim evimizde tuvalete girdiklerini bile duyuyoruz ben tuvaletteyim diye bağırıyorlar anne baba cocuklar laftan da anlamadıkları için idare etmeye çalışıyoruz
Ayyvz MelekAnnesii bizimde duvarlar cok ses geciriyor ya. Ama cok sukur komşular cok sesli degil. Ustteki komşumun kizi bazen kosturuyorsadece ama yapcak bisey yok cocuk o da sonucta
Brcdrnlila Ayyvz benim uykumda çok hafif ben ve eşim alıştık artık😂eşimin uykusu ağır bir de o bile hareketlendin mi bizimki duyar😂
Ayyvz Brcdrnlila aynen ya bizde durum öle. Esimin uykusu agir. Ben parmak uclarinda hareket ediyom esim bi sağdan sola donunce nevresim hışırtısına bebis hareketleniyo😁😁
zeyzey77 Ayyvz 😂😂 aynen canım ya. Ablamın oğlu kolikti müstakil evde oturdukları için rahatlıkla elektirik süpürgesi açıyordu. O zamanlar böyle telefonda sesler de yoktu 2 tane elektirik süpürgesi motoru yandı sürekli çalışmaktan . Kapatınca uyanıp ağlıyordu
babymommm Ayyvz artık neredeyse bütün bebekler süpürge sesiyle uyuduğu için insanlarda alışıyo yadırgamıyo gittiğim her yerde mecbur açıyordum bebeği başka odaya alarak zaten şimdide malum pandemi var evdende çıkmıyoruz