Minikcasper01 Kızlar bebeğimin kafasındaki konak geçmedi hala ya zeytinyağı sürüyorum yıkamadan önce ama yok yani işe yaramadı bizde. Nasıl geçirebilirim konağını siz ne kullandınız 😄
Alyakusu Minikcasper01 aynı sorun bizde de var her banyo öncesi zeytinyağı sürüyorum konak tarağıyla tarıyorum azaldı ama geçmedi
Snkrr61 Minikcasper01 doktorum zeytinyağının zararlı olduğunu ve geçirmediğini aksine asidin daha da etkili olduğunu söylemişti. Ben hindistan cevizi yağı ile iki yıkamada geçirdim konağı aklınızda olsun😊
Helenikom Minikcasper01 ben doktorun demesiyle zeytinyağın içine karbonat koyup sürmüştüm bir kaç yapmada geçti banyo sonrası geçmeyenleri yumuşak olduğu için tırnağım ile hafif hafif kaldırdım şimdi tamamen yok
26262626 Minikcasper01 bende günlerce geçmesini beklemiştim. Bebek yapı sürdüm 20 dk falan beklettim. Sivri uçlu eski taraklarla sıyırdım acıtmadan. Sonra yıkadım. Kurtulduk tamamen.
Alya112 Alyakusu zeytinyağı önerilmiyor asidik olduğu İçin Hindistan cevizi yağı kullanın Banyodan bir saat önce sürün yumuşayınca Konak tarağı ile tarayın. Mustelanın antikonak şampuanı da tavsiye etmişti doktorumuz kullandık geçti 4-5 banyoda
Aringulay_murat Snkrr61 Çok doğru bilgi paylasmissniz. Zeytinyağ bilinenin aksine hiçte yararlı değil konak engellemek için. Hindistan cevizi kesinlikle doğru uygulama. Hatta Instagram’da uzman Dr Ali Fuat serpen de paylasmissn bakabilirsiniz
Minikcasper01 Helenikom teşekkür ederim karbonatı duydum ama kafasını yakar diye düşündüm yapmadım. 😏
Violet Minikcasper01 bebek yağıyla nemlendirdim sonra ince dişli tarak la taradım hepsi çıktı ve bir daha olmadı
Sema92 Yaglayip yumusadiktan sonra ince uclu tarakla onden geriye dogru cok kazitmadan taramak lazim iki uc banyo da gidiyorlar
Minikcasper01 Sema92 öyle aşırı değil zaten ama varlar tamamen kurtulamadık denicem burada yazılanları teşekkürler ☺
MaviliMaviliMorCicek Minikcasper01 sürüp 2 dakika sonra tersine tarayın mis gibi oluyor sonra banyo yaptırın