Cicilibicili Gulsah_ozbir bez işi aslında bebekten bebeğe farklılık gösterse de ben sleepyden şuan gayet memnunum
Aysemme havvaumay bwncede . Prima kulkanyirum Molfix deneyim bi dedim arkadaştan aldım bı tsne. Almaz olayım anammm bebemin poposunda sağa sola kaymış kasıklsra inmiş emanet gibi duruyor aynı bide aşırı lastik izi yapmış hiç sıkmadım oysa ki . Yani 5 fazla olsun Prima olsun 👌
AlpBeyinAnasi Sleepy natural külot bez kullanıyorum memnunum valla bacım, sızdırmaz, cildini tahriş etmez, dokusu da güzel. Sık sık değiştiririm zaten ben. Prima da kullandım o da iyi ama alışkanlık işte döndüm Sleepy kardeşe 🐝
Yengecanne_ AlpBeyinAnasi merhaba külot bez cırtlaya göre nasıl bir de lastik izinde bir değişiklik oluyor mu külotta
Songulklcc AlpBeyinAnasi ben bebeğim 4 aylık şuan 4 aydır Sleepy kullanıyordum bugun primaya geçtim bakalım bende kesin geçerim gene Sleepy
GramPozitifBakteri Gulsah_ozbir Prima premium care..ama ben sleepy kullanıyorum hayat şartları 😃 memnunum ama ☺️
burcu1234 Gulsah_ozbir prima molfix sleepy canbebe baby me hepsini denedim. Ama onlar dışında minies ve baby turco çok memnun kaldım. Diğerleri boşmuş diyorum
aliaslaninannesi burcu1234 bende ilk doğdu sleepy kullandık erkek bebeğim var ve hep sızdırdı çocuğun zıbını hep çiş oluyordu ve pişikle uğraştım fakat dediğiniz gibi baby turco denedim efsaneee ne bir pişik ne sızdırma 🤍
DaisyMom Gulsah_ozbir BabyTurco 💚 kizima sleepy kullaniyordum ama surekli pisik oluyordu.Baby turcoya gectim pisik felan kalmadi.
pandisko Gulsah_ozbir Molfix ile başladık minies ile devam ediyoruz prima da kullandık hepsi de güzeldi hiçbir sorun yaşamamıştım. Ama minies hem ekonomik geldi hemde çok hoşumuza gitti Molfixten farkı yok bence.
Asenana Gulsah_ozbir bebekten bebeğe değişir biz molfixten memnunuz doğduğundan beri kullanıyoruz 5aylık
Domino Ben 2 çocuğuma da bim in jenny willy bezini kullanıyordum. hem uygun hem rahat ve güzeldi. sızdırma koku vs yapmıyordu 😍 cevrem de herkese de önerdim kullanıyorlar memnunlar. tabi bebektem bebege de değişebiliyor.
Dmt-01 Gulsah_ozbir bebekten bebeğe değişiyo ben prima kullanıyorum çok memnunum prima pahalı oldugu için molfix aldım aldığıma bin pişman oldum hergün sövdüm molfixe öyle düşünün babyturco doğadan deneme paketini almıştım Allahtan deneme paketi almışım ucuz diye büyük paket almamışım kullanamadım bile 20 taneydi sanırım gerisini çöpe attım naylon gibiydi resmen bide yine denemek için bide çok övüldüğü için goon denedim külot bezini onu da sevdim güzeldi yumuşacıktı şuan prima kullanıyorum ama değişecek olursam goon alırım