Ayseecm Yelda35 canım leke çıkarıcı alabilirsin veya beyaz sabun sür bi gün öncesinden yıka çıkarıyor lekeleri deterjanlar fazla katkı maddeli olmadıkları için çıkaramayabilirler 😊
Astalavistababy Yelda35 uni baby bir de e bebek leke çıkarıcı. Bunlara rağmen çıkmıyorsa çok önemsemiyorum. Hızlıca büyüyen bebeler küçülen kıyafetler çokta önemli değil 🥰
Yelda35 Astalavistababy kıyafetle çok önemli değil hatta hiç biri önemli değil de önlükler kötü duruyor 🤦🏼♀️
Astalavistababy Yelda35 e bebek te baby me nin beşli satılan önlükleri vardı onlardan almıştım. İyice kirlenince bir takım daha aldım diğerlerini attım. Silikon önlük kullanmak istemedi oğlum kullansa onlar daha pratik aslında yıkaması çok kolay
Astalavistababy Yelda35 https://www.e-bebek.com/baby-me-sivi-gecirmez-5li-bebek-mama-onlugu-p-byp-ls03/?#ins_sr=eyJwcm9kdWN0SWQiOiJCWVAtTFMwM19OQyJ9
Nohutannesi Yelda35 kan damlası lekesini çıkaracak bir formül bulursanız bana da yazar misiniz🙏🏻Sabah uyandığı gibi veriyorum ve tüm uyku tulumları rezalet görünümde 😞çok pismiş gibi duruyor
Nohutannesi Yelda35 ya kimse görmüyor ama yine de pis gibi duruyor kendim sevmiyorum ama sanırım yapacak bir şey yok