Yelda35 Kızlar bebeğimin lekeleri çıkmıyor ne denersem deneyeyim. Dalin kullanıyorum toz olarak dalan ama bir kaç kişi oxyjen deterjan önermiş bebeğine kullana var mı?
Mom0982 Yelda35 Lekeyi anında suyun altında çitileyip öyle at makinaya canım başka türlü baş edemezsin.Eğer yemek lekesiyse bulaşık deterjanı çıkarıyor anında
mombunny Yelda35 ÇAMAŞIR SODASI . A101 bim şok merden istersen al . Makinanın içine ve birazda deterjan gözüne koy. Ben kaka lekelerini öyle çıkarıyorum
Yelda35 VERA19 yok oda çıkarmadı 🤦🏼♀️ Beyaz sabunu sür lekenin üstüne kaynat sonra makinada yıka dediler yaptım yok gören aaaaa ne pasaklı bir anne diyecek 😂
Yelda35 Mom0982 yaptım maalesef mesela keçiboynuzu pekmezi çıkmıyor kan damlasının lekesi çıkmıyor benim oğlum kaşığı eline alıp emmeyi çok seviyor da 🤦🏼♀️
Mom0982 Yelda35 Asperox dene canım bide.Hiç kan lekesi yada pekmez lekesine denk gelmedim genel de yemek dökülüyor 😀
Nohutannesi Yelda35 kan damlası lekesini çıkaracak bir formül bulursanız bana da yazar misiniz🙏🏻Sabah uyandığı gibi veriyorum ve tüm uyku tulumları rezalet görünümde 😞çok pismiş gibi duruyor
mombunny Makinada çıkmazsa tencerede kıyafeti koy üstüne çamaşır sodası biraz da bebek deterjanı kaynat mis gibi
Yelda35 Mom0982 yanlış okudunuz sanırım kan değil kan damlası tabiki yemek lekeleri de var ama yemek önlüğü ayrı
birboncukannesiiii Yelda35 beya sabunla ovalayıp granül sabunla makinada yıkayınca geçiyo. üşenmezsen eğer beyaz sabunu geçirmeyeceği leke yok 😅
Defneveannesi Yelda35 kızım 15 aylık kıyafetlerinde en ufak bir leke dahi yok hepsi yep yeni tüm çamaşırları makineye atmadan 1 gün evvel akşamdan dalan sabunla sabunlar ertesi gün makinede yıkarım. Sabun her türlü lekeyi yumuşatır ve mis gibi kokar 🌹
alvyldz Yelda35 Baby me leke çıkarıcı kullanıyorum lekelere birde Ariel bebe deterjanı çok az yerde var ama diğerlerinden daha iyi