Eternity Cheddar Yazıo app var, oraya kilonu boyunu yazınca indexi ve alman gereken kaloriyi hesaplıyor, her gün yediklerini giriyosun oraya o kalorileri geçmezsen üstüne leslie falan yaparsan çocuk uyurken çok rahat verirsin
sevimlienerji Cheddar ben size çörek otu tavsiye ederim tokluk hissi veriyor 😊 iştahınız olmuyor 😊2 defa yemeniz lazım bence 1 kase sabah kahvaltısında sonra 1 kase de akşama doğru yiyin
Atalaysmom Biscolataerkegim evet :( hipospadias ameliyatı olacak peygamber sünnetli doğdu iki tane pipi deliği var:(
Biscolataerkegim Atalaysmom Çok çok geçmiş olsun canım kendini yipratma daha fazla. Çok şükür ki çaresi var🙏🏻 Rabbim evlatlarımıza dermansız dert vermesin Allah’ım esirgesin 💕
CemreKerem35 Cheddar Ben de şimdi hafif bir kahvaltı yaptım 6 da kabak yiyeceğim inşallah benden de 4 kg civarı gider🥴
Cheddar CemreKerem35 bende kiraz sapı çayımı içtim yanında kuru meyve yedim çok lezzetli hııımmmm 🙈😬😂😂
CemreKerem35 Cheddar Ya ben çok ayarsizim bı kuru meyve yemeye baslasam yarım kilo yerim akşama kadar o yüzden hiç bulasmiyorum😅😅
Birkizbiroglan Cheddar ah keşke olsa da desem 🥴 ama ben tatlı ile de kalmayıp sürekli yiyorum durmuyor boğazım 🙈 Şuralarda bekleyim bende belki aşka gelir bende ağzımı kapatmak isterim 😁